Kako koristiti VP?

Vikend je najljepši dio tjedna. Trebate ga što kvalitetnije iskoristiti. Kako? Na pravom ste mjestu...

 

 VIKENDPLANER.info je mjesto gdje ćete lako pronaći IDEJU ZA SAVRŠEN VIKEND. Odobranu ideju možete jednostavno realizirati. Odaberete, platite i uživate u vikendu. 

 

Sve informacije vezane za vikend nalaze se na jednom mjestu. Bilo da se radi o vikend putovanju, izletima na 1 dan, koncertima, mjestima za izlazak, restoranima, ljepoti i zdravlju, sportu i rekreaciji, vikendu kod kuće, uređenju doma, automoto&nautici ili vikend shoppingu.
Ovdje ćete naći i vremensku prognozu, stanje na cestama u regiji, pa vozne, plovidbene i redove letenja, tv program, vikend kuhinju...

Sve informacije vezane za vikend nalaze se na jednom mjestu...


Kako koristiti VIKENDPLANER.info

Sa lijeve strane nalazi se pregledan meni u kojem označite zonu vašeg interesa. Primjerice VIKEND PUTOVANJA. Sada vidite ono što smo željeli istaknuti. Klikom na rubriku, primjerice WELLNESS, dobili ste sve ideje vezane za Wellness putovanja.

Uz pomoć filtera s desne strane stranice možete suziti izbor na zonu vašeg interesa ovisno s kim planirate provesti vikend, u kojoj regiji i u kojem terminu. Uključivanjem navedenih filtera prikazat će se samo IDEJE koje su vam prikladne i zanimljive. Ako opet želite vidjeti cjelokupnu ponudu, isključite filtere.

Jedna od glavnih mogućnosti portala je kreiranje vlastitog plana kroz funkciju MOJ VIKEND PLAN. U njemu možete sačuvati svoje ideje posložene po terminima, ispisati ih, poslati upit za više ideja odjednom ili ih poslati prijatelju.

Klikom na pojedinu IDEJU dobit ćete opširan i inspirativan opis. Na dnu opisa IDEJE nalazi se mogućnost da automatski pošaljete Upit ili Rezervaciju. Možete jednostavno obavjestiti prijatelja i poslati mu prijedlog, ispisati ideju ili je dodati u vaš VIKEND PLAN.

U desnom stupcu nalazi se niz korisnih informacija koje će olakšati putovanje, zanimljivosti i sl.

Od pojave VIKENPLANER.info nemate više opravdanje zašto je vikend bio bez sadržaja. Maksimalno iskoristite najljepši dio tjedna i uživajte u vikendima.

Vaš VIKENDPLANER.info team