D'oliva SKIN IN BALANCE - snaga prirode! Maslinovo ulje & urea!

Stručnjaci u laboratoriju Dr. Theiss-a primjenjuju znanstveno dokazne rezulate na području njege kože uz pomoć čistog maslinovog ulja. Pouzdajte se u pomoć i snagu prirode!

Stručnjaci u laboratoriju Dr. Theiss-a primjenjuju znanstveno dokazne rezulate na području njege kože uz pomoć čistog maslinovog ulja. Pouzdajte se u pomoć i snagu prirode!

O PROIZVODU

Sve više ljudi susreće se s problemom suhe kože, osobito u zimskim mjesecima. Simptomi su, ovisno o stupnju, od osjećaja napetosti, hrapavosti, peckanja pa do ljuštenja, crvenila i napuknuća kože. Sve je to često povezano I sa svrbežom.

Funkcija barijere koju koža ima kao zaštita od vanjskih utjecaja narušena je. Time je sklonija infekcijama i na vanjske podražaje (hladnoća, izlaganje suncu, uporaba alkalnih sapuna, uska odjeća) reagira osjetljivo. Kod osobito teških slučajeva može nastati čak i neurodermitis, atopični ekcem.

Posljedice su zatezanje kože, ljuštenje, crvenilo i kronični nedostatak vlage. Koža gubi sjaj, ljušti se i puca, njena je površina gruba i hrapava.

Suhoj je koži potrebna vlaga. Da bi se osigurala ravnoteža vlage u koži, neophodni su tzv. čimbenici zadržavanja vlage poput uree. Ali i lipidi koji osiguravaju finu povezanost između stanica i intaktnost kožne barijere te sprečavaju gubitak vlage. Suhoj koži nije dovoljno samo vratiti lipide, potrebno ju je potaknuti da ih počne sama ponovno proizvoditi.

SKIN IN BALANCE

U D'oliva SKIN IN BALANCE liniji mediteransko maslinovo ulje i urea kombinirani su na idealan način:

Urea


* izvrsna sposobnost vezivanja vode
* djeluje antibakterijski
* ublažava svrbež
* čini kožu čvršćom i smanjuje bore uzrokovane suhoćomMaslinovo ulje

* dokazano medicinsko djelovanje
* sadrži antioksidanse i štiti kožu od slobodnih radikala
* djeluje protuupalno
* regenerira obnovu stanica

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija kliknite ovdje.