Romantika u baroknom okruženju hotela Varaždin***

Romantika u jednom od najljepših hrvatskih gradova. Intimna atmosfera kao stvorena za opuštanje i odmaranje u hotelu Varaždin***

Romantika u jednom od najljepših hrvatskih gradova. Intimna atmosfera kao stvorena za opuštanje i odmaranje u hotelu Varaždin***

PRIJEDLOG PUTOVANJA

 

1.DAN

Nakon dobro prospavane noći, krenite u Varaždin. Zasigurno jedan od gradova koji morate posjetiti, a romantika će dobiti potpuno novo značenje u ovom baroknom gradu. Prilikom dolaska u Varaždin zasigurno će zamjetiti Stari grad, neizostavno mjesto u Varaždinu. Stari grad je povijesna građevina iz doba renesanse koja je danas upisana je u Registar spomenika kulture u Hrvatskoj i predstavlja jednu od najvrijednijih utvrda u Hrvatskoj. Ovo je vrijedno kulturno dobro koje oduševljava svojom pojavom i izgledom, a u njoj se danas nalazi zbirka Gradskog muzeja Varaždina. Prošetajte se Varaždinskim korzom, posjetite zgradu Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin i katedralu Uznesenja Blažene Djevice Marije, baroknu građevinu u kojoj se svake godine održavaju Varaždinske barokne večeri. nakon kratke šetnje i razgledavanja smjestite se u hotel Varaždin, Vašu oazu mira. Večera. Noćenje.

2. DAN

Doručak. Nakon doručka uputite se u obližnju Vinicu, 20 km prema Slovenskoj granici, i posjetite jedno od najljepše uređenih mjesta u županiji, Arboretum Opeka. Prekrasan perivoj smješten na brežuljkasto i ravničarskom području koji je spoj vrtne arhitekture i raznolikog bilja. Uređen je još u 19. stoljeću, a u njemu se nalazi preko 800 biljnih vrsta izcijelog svijeta i Europe. Uživajte u romantičnoj šetnji i prekrasnim jesenskim prizorima ovog jedinstvenog parka u kojem ćete garantirano provesti najromantičnije trenutke. Povratak Vašem domu.

SMJEŠTAJ

                                               
Hotel Varaždin otvoren je u kolovozu 2007. godine. Zahvaljujući dobroj lokaciji, a prije svega visokoj razini usluge, razvio se u prepoznatljiv hotel u našoj regiji. Nalazi se nedaleko od centra grada, u neposrednoj blizini željezničkog kolodvora. 27 moderno i elegantno uređenih soba daju ozračje ugodnog okruženja što je jamstvo za kvalitetan odmor koji je potreban svima kako bi bili spremni za nove izazove i svakodnevne obaveze. Posebnim pogodnostima kao što je besplatni brzi pristup internetu, klimatiziranost svih soba s mogućnošću individualne regulacije, parkirnim mjestima za goste, hotel je savršeni izbor za poslovne ljude, ali svakog putnika koji želi uživati u znamenitostima našeg prekrasnog grada. 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer