Eko selo Žumberak na 30-ak minuta od Zagreba. Savršeni izlet u blizini...

Željni ste avanture? Što čekate - nadomak Zagreba očekuje Vas divljina pogodna za velike i male.

Željni ste avanture? Što čekate - nadomak Zagreba očekuje Vas divljina pogodna za velike i male.

IDEJA ZA SAVRŠEN VIKEND

Eko selo organizira veliki broj aktivnosti. Jahanje, vožnja quadovima, planinarske ture, orijentacija, kaubojske igre, paintball, letenjem paragliderom, sve te aktivnosti možete probati.
Ukoliko se tokom boravka ne želite previše udaljavati od našeg ljupkog mjesta možete provesti odmor čitajući knjigu na obližnjim mirisnim cvijetnim livadama ili kartajući uz pivu s prijateljima dok se vaša djeca igraju s našim pitomim domaćim životinjama.
Za ljubitelje sporta imamo nogometno igralište, a u ljetnim mjesecima bazen!

GDJE JESTI I ODMORITI

Protiv vučje gladi potaknute čistim sviježim zrakom nudimo domaće specijalitete iz 100% domaćih izvora u idiličnoj tradicionalnoj blagovaoni sa rustikalnim namještajem i kaminom, a na jahaćim turama organiziramo piknike u prirodi!

Ukoliko imate sreće i znanja u neposrednoj si blizini možete osobno uloviti pastrvu za objed koju ćemo Vam spremiti po Vašoj želji!

Hrana je kod nas poslovično uvijek sviježa, ukusna i obilna, a sve po vrlo pristupačnim cijenama.

U Eko - selu može se i prenoćiti. Na raspolaganju vam stoji sedam dvokrevetnih soba te četiri bungalova u kojima se možete odmoriti od gradske vreve u harmoničnom miru žumberačke nedirnute prirode. Kod nas je moguća i organizacija održavanja raznih svečanosti, proslava , kongresa i koncerata u adekvatno opremljenim prostorima.

GDJE SE NALAZI

Eko selo Žumberak na 30-ak minuta od Zagreba. Savršeni izlet u blizini...