Pivnica Zlatni medo - uživajte u domaćem pivu i tradicionalnim jelima

Pivnica ZLATNI MEDO je najveća pivnica u Zagrebu sa 450 sjedećih mjesta te vlastitom proizvodnjom piva u sklopu restorana

Pivnica ZLATNI MEDO je najveća pivnica u Zagrebu sa 450 sjedećih mjesta te vlastitom proizvodnjom piva u sklopu restorana

IDEJA GDJE DOBRO JESTI

Ako ste u manjem društvu možete probati: plata "Stara Trešnjevka" za tri osobe; ili ako više volite imati svoj tanjur gdje vam nitko ne prigovara onda odaberite nešto od ovog: miješano meso, ramstek "Medvjeđa šapa" s pivničkim policama.
Ako kojim slučajem ne volite meso imate i ribu na meniju i široki izbor salatu.
Zato nemojte biti gladni nego naručite nešto dobro. Dobar tek i u slast!

O PIVNICI

Pivnica ZLATNI MEDO otvorena je 1994. god. i radila je pod imenom pivnica MEDVEDGRAD do 2005.god, te od tada pod novim imenom.
Dobro pivo i tradicionalno dobra kuhinja sa velikim izborom jela uvjetovalo je dobru posjetu te ugodan provod svih naših gostiju. Uz velik izbor jela u restoranu se nudi i salat bar sa također velikim izborom salata koju gosti mogu birati po vlastitom izboru.
Uz individualnu posjetu pivnica je poznata i po grupnim posjetama, tako da organiziramo krstitke, krizme, prve pričesti, promocije, godišnjice mature, poslovne ručkove i večere te turističke grupe. Za sve ove grupe imamo široku lepezu menu-a po izuzetno povoljnim cijenama gdje dajemo posebne uvjete. Za sve naše goste nudimo i zabavu u večernjim satima, tamburaše ili plesnu glazbu.
Budući je zgrada pivnice izgrađena na rimskom lokalitetu, pivnica je otvorila, u suradnji sa Arheološkim muzejom, trajnu izložbu svih exponata nađenih na 11 lokaliteta iz rimskog doba grada Zagreba.

KONTAKT

Adresa: Savska cesta 56, 10 000 Zagreb, Tel: 01/ 6177 - 119
Radno vrijeme: pon - sub: 10 - 24h, ned:.........12 - 24h
web: http://www.pivnica.hr/