Vikend u prirodi - na biciklu! Paket u TOP TERMAMA samo 600 kn po osobi!

Upoznajte krajolik mjestašca Topuskog i iskoristite vikend za druženje, kupanje i boravak na svježem zraku! Za istraživanje svatko će dobiti biciklističku kartu, na vama je da ne zalutate! :)

Upoznajte krajolik mjestašca Topuskog i iskoristite vikend za druženje, kupanje i boravak na svježem zraku! Za istraživanje svatko će dobiti biciklističku kartu, na vama je da ne zalutate! :)

IDEJA ZA SAVRŠEN VIKEND

RIDE THE BIKE paket uključuje:
- 2 x polupansion (doručak-večera)
- neograničeno korištenje bazena i fitnessa
- 2 x korištenje sauna
- 1 x parcijalna ručna masaža
- najam bicikla i biciklistička karta
- free Wi-Fi

Cijena = 600 kn po osobi sa smještajem u dvokrevetnoj sobi

Popusti za djecu:
- dijete do 3 godine GRATIS
- dijete od 3 - 12 godina popust 50% na ležaju s roditeljima
- dijete od 3 - 12 godina popust 30% na pomoćnom ležaju

U cijenu je uključena boravišna pristojba i osiguranje.

Moguće rezervacije za proljeće 2015.

TOP TERME TOPUSKO

Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih (u ljetnim mjesecima) i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. Hotel raspolaže s 232 ležajeva u dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama - TV/SAT, tuš/WC, telefon. Obuhvaća i 2 aperitiv bara, a' la carte restoran i kompaktne sobe s balkonom te TV-om sa satelitskim programima. 

Pansionski restoran, a la carte restoran, dva aperitiv bara, poslovnice dviju banaka, frizerski salon, suvenirnice, zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness, sauna, automatska kuglana, stolni tenis, sportska dvorana, seminarske dvorane, ručna i podvodna masaža, tretmani lica i tijela...sadržaji su koji stoje na raspolaganje gostima.

  

U blizini je dostupan paintball, a splavarenje je moguće na Mrežnici, Korani i Uni. Gosti također mogu uživati u biciklizmu, lovu i ribolovu te branju gljiva i kestena tijekom jeseni.

U blizini hotela nalazi se kompleks 5 bazena s termalnom vodom različite dubine i temperature - idealno za ljetne mjesece! Na kompleksu otvorenih bazena možete igrati tenis, stolni tenis, mini golf, odbojku na pijesku, kuglati ili plivati. U sklopu bazena nalazi se restoran s bogatom ponudom jela i napitaka, te igralištem za vaše mališane.