Ideja za savršen vikend by VIKENDPLANER.info - Ilirija****, Biograd!

Svoj vikend-odmor provedite u Biogradu na moru! Vransko jezero, jedrenje, farma magaraca, posjet i šetnja Zadrom odlični su sadržaji za savršen vikend! Pogledajte reportažu IDEJE ZA SAVRŠEN VIKEND sa smještajem u hotelu Ilirija****!

Svoj vikend-odmor provedite u Biogradu na moru! Vransko jezero, jedrenje, farma magaraca, posjet i šetnja Zadrom odlični su sadržaji za savršen vikend! Pogledajte reportažu IDEJE ZA SAVRŠEN VIKEND sa smještajem u hotelu Ilirija****!

IDEJA ZA SAVRŠEN VIKEND

Hotel Ilirija**** nalazi se uz samu obalu mora, okružen borovom šumom, nedaleko stare gradske jezgre i plaže okrunjene Plavom zastavom. Hotel Ilirija pružit će vam najveću udobnost, a zbog bogatstva svojih sadržaja wellness centra, opuštajuće terase, konferencijske dvorane, hotelske marine, blizine sportskog centra te animacijskog programa, prilagođen je kako poslovnim tako i obiteljskim gostima.

Posebno se ističe Wellness & Beauty centar Salvia koji se nalazi se na samom vrhu hotela Ilirije. Svojim jedinstvenim položajem nudi opuštanje s prekrasnim frontalnim pogledom na plavetnilo Pašmanskog kanala.

  

VIDEO

Reportaža IDEJE ZA SAVRŠEN VIKEND by VIKENDPLANER.info za Hotel Iliriju**** u Biogradu na moru:

Uz ove pakete, poklanjamo Vam besplatni GPS turistički vodič...
Skinite aplikaciju bestCROATIA i preuzmite prijedlog vikend plana putem aplikacije ili ga pogledajte na webu:http://najboljeuhrvatskoj.info/prijava/

Korisničko ime: Ilirija 
Lozinka: Ilirija

Sretan put i ugodan vikend želi Vam VIKENDPLANER ekipa! :)

VIKEND PUTOVANJE

PRIJEDLOG VIKEND PLANA:

1. dan
Ako odlučite proljetni odmor vikend provesti uz more i u kalendaru zaokružite datum, predlažemo da u petak krenete malo ranije prema Biogradu. Po dolasku smjestite se u hotel Ilirija**** koji je uz samu obalu i da poslijepodne i/ili vrijeme predvečer iskortistite za domor od puta u Wellness & Beatuy centru Salvia - tretman ili masaža, uz pogled na plavetnilo Jadrana odmah će vas vratiti u život.

2. dan
Subotu iskoristite za obilazak Biograda i aktivni odmor. Zavičajni muzej Biograda skriva blago potopljenog broda za što malo ljudi uopće i zna - izložena zbirka je izrazito zanimljiva i šteta je muzej ne posjetiti. Bilo bi šteta ne probati morske delicije, pa za ručak odaberite restoran Marinu Kornati - uživat ćete u vrhunskim delicijama dalmacije tik uz more. Poslijepodne je rezervirano za adrenalin i sport. Oni iskusni mogu se okušati u ronjenju ili jedrenju, dok se oni drugi mogu odlučiti za bike rutu stazama oko parka prirode Vransko jezero ili pak za ribičiju.

3. dan
30ak kilometara od Biograda na moru nalazi se Zadar. Kada se uzme u obzir vožnja automobilom, nije daleko, pa zadnji dan prošećite Kalelargom, slikajte se uz poznatu instalaciju Pozdrav suncu i poslušajte zvuke Morskih orgulja. Stignete posjetiti i Muzej stakla ili Arheološki muzej, pa ako vam je usput zanimljivo je posjetiti i Park Solanu u Ninu. Nedaleko od Zadra smještena je Farma magaraca Dar-mar. Uz čak 80ak magaraca, na farmi su i ovce, konji i perad i zanimljivo je čuti priču vlasnika a ovdje možete kupiti i ljekovito i nadasve zdravo magareće mlijeko. Pa tko nije probao, ima priliku! 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer