Ideja za savršen vikend by VIKENDPLANER.info - Rab!

Zeleni otok prepun prekrasnih parkova u kojima je pravi gušt uživati u mirisu bilja, uz znamenitosti grada Raba, rapsku Fjeru i rapsku tortu, legendu o Kristoforu, planinarenje ili sea kayaking, pa sve do kupanja na Rajskoj plaži - tko ne bi poželio posjetiti Rab i Grand Hotel Imperial****!

Zeleni otok prepun prekrasnih parkova u kojima je pravi gušt uživati u mirisu bilja, uz znamenitosti grada Raba, rapsku Fjeru i rapsku tortu, legendu o Kristoforu, planinarenje ili sea kayaking, pa sve do kupanja na Rajskoj plaži - tko ne bi poželio posjetiti Rab i Grand Hotel Imperial****!

IDEJA ZA SAVRŠEN VIKEND

Grand Hotel Imperial**** jedan je od hotela s najdužom tradicijom na otoku Rabu. Smješten je u bujnom mediteranskom zelenilu gradskog parka Komrčar u kojem možete uživati slijedeći brojne šetnice. Hotel nudi smještaj u 134 renovirane sobe s centralnim grijanjem i klimatizacijom, klimatiziranu salu za jelo, piano bar, pool bar, otvoreni i zatvoreni bazen, wellness sadržaje, trgovinu, frizerski i kozmetički salon, kongresnu dvoranu s 80 mjesta te tri teniska terena.

Pozicija hotela savršena je za osobe koje wellness program žele upotpuniti rekreacijom u prirodi. Tri teniska terena nalaze se pokraj hotela, kao i mini-golf igralište. Do starog grada Raba vodi promenada uz more, a želite li istražiti otok Rab, čekaju vas biciklističke staze koje premrežavaju čitav otok. 

  


Uštedite 15% na kraće putovanje ili duži boravak – minimalan boravak 3 noćenja!
Uživajte u proljetnom boravku na izuzetno lijepom i sunčanom otoku Rabu. Radujte se ukusima mediteranske kuhinje, osobnosti arhitekture i raznolikosti prirode! 

Dvokrevetna standard soba i dvokrevetna standard soba s pomoćnim ležajem = 325 kn o osobi/noćenju, sada 276,25 kn po osobi/noćenju!
Dvokrevetna standard soba (more - park strana) i dvokrevetna standard soba s pomoćnim ležajem (more - park strana) = 360 kn po osobi/noćenju, sada 306 kn po osobi/noćenju
Dvokrevetna standard soba s pomoćnim ležajem i balkonom (more - park strana) = 375 kn po osobi/noćenju, sada 318,75 kn po osobi/noćenju

Cijena uključuje:
*smještaj u odabranoj sobi
*polupansion - doručak i večeru buffet
*djeca 2 do 11 godina imaju popust od 30% do 50%

VIDEO

Uz ovaj paket, poklanjamo Vam besplatni GPS turistički vodič...
Skinite aplikaciju bestCROATIA i preuzmite prijedlog vikend plana putem aplikacije ili ga pogledajte na webu: http://najboljeuhrvatskoj.info/prijava/
Korisničko ime: Imperial
Lozinka: Imperial

Sretan put i ugodan vikend želi Vam VIKENDPLANER ekipa! :)

VIKEND PUTOVANJE

PRIJEDLOG VIKEND PLANA:

1. dan
Dok putujete trajektom do samog Raba, pripremite se na vikend u nekim drugim vremenima. Tradicija koja na otoku vlada već stoljećima, duboko je utkana u svaki kamen, svaku crkvicu i svakog ljubaznog domaćina grada Raba.... Idemo na zanimljiv vikend uz legende, boravak među zelenilom park-šume, uz dozu adrenalina: ronjenje i sea kayaking, sve to sa smještajem u prekrasnom Grand Hotelu Imperial, hotelu s 4*, smještenom u srcu parka Komrčar! Možda ćete baš vi sjediti u stolici hotelskog restorana u kojem je ručao i sam Kralj Edward VIII sa Wallis Simpson.
Po dolasku smjestite se u sobu, a prije večere, iskoristite vrijeme za šetnju parkom i za obilazak znamenitosti Raba - razgledajte samostan Sv. Eufemije, kulu i crkvu Sv. Kristofora, ostatke samostana Sv. Ivana Evanđelista... godit će vam romantična šetnja gradom u suton, a prije večere stignete uživati i u masaži ili u kupanju u hotelskom bazenu. 

2. dan
Šteta bi bilo doći na Rab i ne posjetiti šumu Dundo - botanički rezervat na poluotoku Kalifront jedan je od rijetkih očuvanih područja na Mediteranu. Za one željne avanture u ponudi je ronjenje na atraktivnih podvodnim lokacijama, dok za one kojima je ipak draže biti na vodi, ali iznad površine, preporučamo sea kayaking. Pa neka ovaj vikend bude djelom i sportski vikend! Poslijepodne rezervirajte za kupanac na Rajskoj plaži u Loparu - pješčana plaža koja oduzima dah idealno je mjesto za popodnevno ljenčarenje na suncu. Dan zasladite "šnitom" rapske torte - iz 800 godina starog recepta torta je djelo vrijednih ruku rapskih nonica.

3. dan
Poslije doručka zaputite se na kratko planinarenje stazom Kamenjak. S vrha Kamenjaka pruža se spektakularan pogled na planinski masiv Velebit te arhipelag, otoke Cres, Lošinj, Silbu, Olib, Krk i Pag. Oni kojima je možda preteško pješačiti, predražemo drugu varijatnu - obilazak na dva kotača - biciklom! Ako se na Rabu zateknete u vrijeme održavanja poznate Rapske Fjere (krajem srpnja), vaš boravak će dodatno obogatiti šarolika ponuda starih zanata uz kostimirane predstave, rapske vitezove i samostreličare koji šeću ulicama grada.... ovo je definitivno jedinstvena manifestacija koju morate barem jednom u životu doživjeti!

   

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer