Obiteljski kayaking po Mrežnici

Obiteljski adrenalinski vikend? Ludi provod je zagarantiran na Mrežnici u kayaku. Noćenje s bogatim buffet doručkom osigurano je u prekrasnim Rastokama u hotelu Mirjana Rastoke.

Obiteljski adrenalinski vikend? Ludi provod je zagarantiran na Mrežnici u kayaku. Noćenje s bogatim buffet doručkom osigurano je u prekrasnim Rastokama u hotelu Mirjana Rastoke.

IDEJA ZA VIKEND

Ove zime kompletni hotel Mirjana Rastoke iznova je u potpunosti adaptiran te zadovoljava kriterije 4 **** uz skoro dobivanje potvrde o kategorizaciji.

Hotel raspolaže s 28 vrhunskih soba, od toga 26 comfort dvokrevetne s balkonom te 2 jednokrevetne s balkonom opremljene klima uređajem, besplatnim Wi-Fi pristupom, satelitskom TV ili LCD tv, radnim stolom, minibarom, telefonom, vlastitom kupaonicom sa sušilom za kosu, uz pristup liftom. Ljubazno osoblje na recepciji stoji Vam na usluzi za sve potrebe, a dodatno Vam nudimo usluge mjenjačnice i posluge u sobu na zahtjev gosta kao i praonicu za veš.

Cijena: 207 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi
- uključujući bogati švedski stol za doručak
„Bogati Rastočki Buffet: domaći kruh i pogače iz krušne peći, domaći špek i kobasice, dimljeni vrat, domaće kiselo mlijeko, palenta, kajgana na više načina,  jaja, domaći sirevi, pršut, kulen, šunka, razni naresci i ostali specijaliteti kuće... kava i sokovi“

Kayaking

Riječ je o plovidbi hrvatskom krškom ljepoticom, rijekom Mrežnicom u francuskim DAG kajacima – model SIT ON TOP za dvije odrasle osobe i jedno dijete preko mnoštva brzaka i sedrenih barijera na kojoj ćete osjetiti navalu adrenalina i uzbuđenje ovog sporta.
Kajaci su vrlo stabilni i jednostavni za korištenje. Plovidba netaknutom prirodom rijeke Mrežnice što ovaj izlet čini još nezaboravnim i avanturističkim. Nakon tristo metara hoda kroz šumu dočekat će Vas nezaboravan pogled na rijeku Mrežnicu.
Idealan program za obitelji ili organizirane grupe. Prolazak kroz najljepši dio rijeke Mrežnice, dužine 5 kilometara. Mnoštvo čarobnih mjesta za kupanje i odmor. Prolazi se kroz prekrasne kanjone rijeke, i u čitavom toku nema naseljenog mjesta .U ovome dijelu rijeke ima preko deset slapova od kojih se svi prelaze čamcem, izuzev jednog; 8 metara visine koji nam osigurava nezaboravnu zabavu.
Polazak je u jutarnjim satima, obično oko 10h ispred našeg restorana  „Mirjana Rastoke“ gdje ostavljate vlastiti prijevoz i s našim prijevozom odlazimo do startne pozicije. Trasa završava u čarobnom kampu na Mrežnici kod mosta, odakle Vas vraćamo natrag u restoran gdje vas čeka zajednički ručak. Po završenom ručku druženje, odlazak vašim domovima.
Program je pogodan za djecu od 5 godina starosti, ovisno o vodostaju!

Program:
- upoznavanje sa skiperima, zaduživanje opreme ( vesla, neoprenska odjeća i obuća, bačve i prsluci i kacige)
- polazak na startnu poziciju
- mala škola veslanja, primanje uputa skipera, početak programa
- trajanje programa cca 4 – 5 h
- fotografiranje tijekom putovanja ( CD s fotografijama na poklon po završetku )
- povratak u TC na svečani ručak: domaća juha po izboru kuhinje, mješana plata „Mirjana rastoke“ – ( količine neograničene - kotleti, ražnjići, punjena pljeskavica, čevapčići, domaći špek, pileća prsa sa roštilja, rolani pureći odrezak, ajvar, domaći svježi sir sa vrhnjem.. ), restani krumpir i  svježe povrće s roštilja, složena salata  / domaće pogače iz krušne peći i kruh ispod peke, desert: štrudla sa domaćim svježim sirom  u umaku od vanilije

Cijena: 250 kn po osobi

VIDEO

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer