Albatros apartman ima sve što Vam treba za savršen vikend u Zagrebu

Albatros Apartman Zagreb nalazi se u Dubravi, u neposrednoj blizini Maksimirskog parka, kod Kliničke bolnice Dubrava. Apartman je nov, moderno uređen za ugodan odmor, kratkoročni i višednevni najam. Svim gostima nudimo vrhunski komfor i privatnost u našem prostoru.

Albatros Apartman Zagreb nalazi se u Dubravi, u neposrednoj blizini Maksimirskog parka, kod Kliničke bolnice Dubrava. Apartman je nov, moderno uređen za ugodan odmor, kratkoročni i višednevni najam. Svim gostima nudimo vrhunski komfor i privatnost u našem prostoru.

Opis apartmana
Albatros apartman ima 44m2. Sastoji se od manjeg predsoblja, prostrane kupaonice, spavaće sobe, prostorije za dnevni boravak i kuhinje. U skopu apartmana su i dva balkona s lijepim pogledom na okolicu. Soba za dnevni boravak sastoji se od dijela za odmor s udobnom kutnom garinturom (razvlačenje u ležaj za 2 osobe) i televizorom s velikim izborom programa. Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima, štednjakom s pećnicom, kuhalom za vodu, hladnjakom sa zamrzivačem, kompletom posuđa i dijelom za blagovanje.

Spavaća soba je komforna, prostrana i prozračna, s krevetom dimenzija 160x200 cm, noćnim ormarićima sa svjetiljkama i budlicom, prostranim ormarom te pomoćnim stolićem i stolicama. Iz spavaće sobe izlazi se na dugački balkon s lijepim pogledom na miran zeleni vrt.

Prostrana kupaonica opremljena je velikom kadom s tušem, umivaonikom, toaletom, perilicom rublja, radijatorom za sušenje rublja, osvjetljenim kupaonskim ormarićem s električnom utičnicom za brijač i sušilo za kosu. U predsoblju se nalazi veliki ugradbeni ormar za odlaganje odjeće i obuće, s priloženim papučama.

Apartman je opremljen TV prijamnikom (flat screen TV), kabelskim i Wi-Fi pristupom internetu, prijenosnim radio prijamnikom, glačalom i daskom za glačanje, sušilom za rublje, sušilom za kosu, usisavačem, i dodatnim sklopivim krevetom za djecu.
Apartman ima privatno parkirno mjesto u dvorištu zgrade.
Kućni red je standardiziran i nalazi izvješen u apartmanu. 

Lokacija apartmana
Apartman se nalazi u neposrednoj blizini trgovačkog centra Garden Mall, okretišta tramvaja u Dubravi, Kliničke bolnice Dubrava, Stadiona Maksimir, Parka Maksimir i gradskog Zoološkog vrta. U blizini su također Ekonomski fakultet i Fakultet agronomije i šumarstva.

Cijena

Naziv usluge / Service name                                   Cijena po noćenju / Price par day
1 osoba / 1 person                                                      200,00 kn
2 osobe / 2 persons                                                    250,00 kn
3 osobe / 3 persons                                                    300,00 kn
4 osobe / 4 persons                                                    350,00 kn

Ostale usluge / Other services                                 Cijena / Price
Dnevni boravak (11:00-18:00 sati)                                150,00 kn

Dolazak i odlazak
• Dolazak / check in:                                                   14:00 sati
• Odlazak / check out:                                                 10:00 sati

IDEJA ZA VIKEND

Savršen vikend u Zagrebu provedite uz događanja na Adventu, obilasku muzeja, koncerata ili kazališta...

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer