Proljetni i odmor u srcu Hrvatske, u drvenoj kući s pogledom na rijeku Kupu od 990 kn!

Želite li istinski odmor? Želite li otputovati i pobjeći od svega, odmarati uz šum rijeke i pucketanje vatre? Željni ste mira u društvu svoje obitelji ili prijatelja? Uživajte u čistoj prirodi koja ostavlja bez daha. Najam cijele kuće od samo 990 kn.

Želite li istinski odmor? Želite li otputovati i pobjeći od svega, odmarati uz šum rijeke i pucketanje vatre? Željni ste mira u društvu svoje obitelji ili prijatelja? Uživajte u čistoj prirodi koja ostavlja bez daha. Najam cijele kuće od samo 990 kn.

IDEJA ZA SAVRŠEN VIKEND

Gorski kotar je jedinstvena mala hrvatska regija, točka na karti gdje se izravno dotiču utjecaji svih glavnih tradicionalnih, kulturnih i prirodnih cjelina hrvatskog prostora. Iz povijesnih su okolnosti proizašle mnoge posebnosti običaja i mentaliteta ovog gostoljubivog kraja. Oštro gorsko podneblje i krški krajolik oblikovali su goranske pejzaže iznimne ljepote. Velik je ovdje broj zaštićenih dijelova prirode, prepoznatih i jedinstvenih u Europi.

Posjetite obližnje izletište i posebni rezervat Zeleni Vir i Vrajži prolaz! Možda ćete se zaputiti u neko od brojnih goranskih izletišta, hodajte ili potrčite uređenim poučnim stazicama, uživajte u romantičnim šetnjama. Možda ćete biciklirati, baciti udicu, odlučiti se za rafting Kupom ili krenuti u planine. Posjetite Nacionalni park Risnjak i izvor rijeke Kupe! Gorski kotar tisućljećima čuva svoje tajnovite prostrane šume, stjenovite vrhunce i čarobne spilje, još uvijek čiste naše rijeke. Otkrijte ih!

SMJEŠTAJ

Kuća za odmor Katarina nalazi se u mirnom, gotovo napuštenom mjestašcu Doluš. Okružena je šumom. Kućica je građena od drva i potpuno opremljena, ukupne površine 72m2. Ima dvije spavaće sobe s po dva ležaja te dva kauča na izvlačenje, kuhinju s blagovaonom i dnevnom sobom, kupaonicu i wc. Balkon ima pogled na rijeku Kupu.

Svježa, ugodna i vedra goranska ljeta, pružaju vam utočište za vrijeme vrućih ljetnih dana. A i more je blizu! U proljeće Gorski kotar bliješti u bujnome zelenilu i cvijeću, uz šum brojnih rijeka, potoka i rječica. Jesensko šarenilo boja, gljiva, šumskih plodina, brojne vrste biljnoga i životinjskog svijeta čine svaki vaš posjet Gorskom kotaru novim, posebnim! Obilje snijega, zaleđena ljepota prirode i sportske aktivnosti ono su što Gorski kotar čini živim i privlačnim, čak i zimi.

CIJENE

Najam     Cijena u kn 
Jedna noć za 1 – 4 osobe 495
Jedna noć za 5 – 8 osoba 640

U navedene cijene uključena je boravišna pristojba te najam čitave kuće uz korištenje okućnice, terase i vrtne garniture, perilice rublja, perilice suđa, mikrovalne pećnice, posteljine, ručnika te drva za loženje kamina i roštilj.
Ako ste par ili obitelj za vaš boravak duži od tri noći vrijedi popust 15% na sve navedene cijene! 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer