Posjet povijesnom i mitskom gradu Buzetu, sa smještajem u hotelu Vela Vrata za 330 kn

Uživajte u fantastičnoj prirodi sjevernog dijela Istre. Kako bi Vam boravak i odmor u Buzetu protekao u što boljem tonu i nezaboravnom sjećanju, preporučamo Vam smještaj u ekskluzivno opremljenim sobama i apartmanima hotela Vela Vrata.

Uživajte u fantastičnoj prirodi sjevernog dijela Istre. Kako bi Vam boravak i odmor u Buzetu protekao u što boljem tonu i nezaboravnom sjećanju, preporučamo Vam smještaj u ekskluzivno opremljenim sobama i apartmanima hotela Vela Vrata.

Plan za vikend na sjeveru Istre

Prepustite se čarima ovog predivnog kraja i uživajte u laganim šetnjama doline rijeke Mirne.

U buzetskom se  kraju zaista može pronaći mnoštvo aktivnosti kojima nadopuniti odmor. Buzet je nastanjen od davnina i obiluje povijesnim spomenicima, ali i interesantnim povijesnim pričama i mitovima. Nakon obilaženja lokalnih znamenitosti i obližnjih izletišta možete se zabavljati paraglidingom, zmajarenjem ili speleologijom, u organiziranim grupama ili individualno.

Radi podneblja i klime sve su aktivnosti dostupne tijekom cijele godine.  Možete obilaziti buzetski kraj  na mountain bikeu s lokalnim biciklističkim klubom, a u obližnjem Roču pronaći ćete jahaći kamp,koji pruža  adekvatne uvjete i početnicima i naprednim jahačima.

Pješačke staze omogućuju uvjete za kvalitetan trekking, planinarsko društvo nudi rekreaciju na stazama koje variraju od 4 pa sve do 200 km, a kraj je popularan i za slobodno penjanje po stijeni.

Za one željne kulturnog i enogastronomskog turizma buzeština  nudi obilje manifestacija i turističkih obilazaka. Na raspolaganju su Vam vinske ceste, ceste maslinovog ulja, smotra rakija ili iskušavanje i edukacija  o vađenju najdragocijenijeg tubera  kojim ovo područje obiluje – tartufu.  Buzetski su dani tartufa idealna prilika za degustaciju raznih delicija ili najveće svjetske fritaje od  tartufa.

Jednako  zanimljive su i druge  autohtone manifestacije kao Subotina, stara tradicijska pučka fešta ili buzetski karneval, koji se održava u veljači. Obližnji je Roč svake godine u svibnju domaćin manifestacije u kojoj je glavni protagonist dijatonska harmonika, tradicionalni istarski instrument koji se danas teško igdje viđa, a u nedalekom Motovunu možete pratiti filmski festival koji se održava krajem srpnja svake godine.

 

                  

 

Smještaj u hotelu Vela Vrata

DNEVNA CIJENA SMJEŠTAJA PO OSOBI U KN - 2015.

KATEGORIJA

03.01.-03.04.
14.11.-25.12.

04.04.-10.07.
22.08.-13.11.

11.07.-21.08.
26.12.-03.01.

COMFORT*

59 € / 443,00 kn

59 € / 443,00 kn

69 €/518,00 kn

COMFORT

44 €/330,00 kn

44 €/330,00 kn

49 €/368,00 kn

SUPERIOR

52 €/390,00 kn

57 €/428,00 kn

62 €/465,00 kn

PRESIDENT

62 €/465,00 kn

68 €/510,00 kn

72 €/540,00 kn

 

Comfort*: jednoposteljna soba (ukoliko koriste dvije osobe cijena se uvećava za 50%)
Napomena: popust korisniku dodatnog kreveta (odrasla osoba) iznosti 20%
Djeca: 0-3 god. gratis, 3-7 god. 50% popusta, 7-13 god. 30% popusta
Uključeno: doručak, wireless, sef, klima, pdv


Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom, telefonom, internetskim priključkom, minibarom, sefom, moderno opremljenom kupaonicom sa sušilom za kosu, te svime ostalom neophodnim za relaksirajući odmor. Određene sobe opremljene su i hidromasažnom kadom.

Sukladno opremljenosti i veličini samih soba, na raspolaganju su Vam: Standard, Comfort & Superior kategorije smještaja, te kao najekskluzivniji tip  President smještaj, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje.
Apartmani u neposrednoj blizini hotela dijele se na Residence & President kategoriju smještaja.
U samu cijenu smještaja uključeno je korištenje Relax zone hotela (izuzev Standard room paketa).
Profesionalno, obrazovano i ljubazno osoblje pružiti će Vam vrhunsku uslugu i informacije. Briga o gostima i izlaženje u susret njihovim zahtjevima i potrebama, misija je poslovanja hotela Vela Vrata, te je svakako upravo to razlog vraćanja stalnih gostiju.

 

 

Vikend Planer