Opuštanje za cijelu obitelj u Termama Olimia

Provedite savršen vikend sa svojim najmlađima. Terme Olimia, osim obilne unutarnje ponude, nude i bogat program aktivnosti izvan svog kompleksa. Odvedite obitelj na izlet u popularno zvanu ˝Pokrajinu grofova i razbojnika˝, prošetajte netaknutom prirodom i opustite se u termama koje će se pobrinuti za cijelu obitelj.

Provedite savršen vikend sa svojim najmlađima. Terme Olimia, osim obilne unutarnje ponude, nude i bogat program aktivnosti izvan svog kompleksa. Odvedite obitelj na izlet u popularno zvanu ˝Pokrajinu grofova i razbojnika˝, prošetajte netaknutom prirodom i opustite se u termama koje će se pobrinuti za cijelu obitelj.

Plan za bogat obiteljski vikend

Hoteli i apartmani u Termama Olimia su stvoreni upravo za obiteljsko uživanje u praznicima.  U Wellness hotelu Sotelia u ponudi su povezane sobe, dječji krevetići i stolovi za previjanje. Ako se pak sa svojom obitelji poželite odmaknuti od hotelske vreve, predlažemo vam jedan od naših mnogobrojnih apartmana u Aparthotelu Rosa ili u Selu Lipa. U svim se apartmanima nalazi kuhinja koja uključuje vrhunske kuhinjske uređaje, a oni će vam poslužiti da za svoju obitelj pripremite prave gastro poslastice.   

Sigurnost djece

U Wellness hotelu Sotelia nalazi se dječji mini klub s knjižnicom, u kojem će na vašu djecu paziti naši  animatori te će se ona osjećati kao kod kuće. Vrijeme boravka u klubu mogu ispuniti igranjem različitih dječjih igrica, sudjelovanjem u kreativnim radionicama, crtanjem kao i u drugim dječjim aktivnostima. U našem termalnom parku, u Mini King Kobra klubu i u Mini disku,  za djecu brinu za to posebno osposobljeni animatori. Po želji gostiju također organiziramo i individualno čuvanje djece.

 

                 

 

Dječji bazeni i atrakcije

U Wellness centru Termalija djeca će se najviše zabavljati u Oazi bazena, a Termalni park Aqualunadjeci će ponuditi nezaboravna spuštanja po toboganima.

U Wellness centru Termalija nauživat ćete se prirode  "do mile volje" - sunce, voda i zrak. U razvikanom kompleksu, ili na bazenima, brzoj rijeci, whirpoolu ili na masažama, u saunama i na fitnessu svatko će naći nešto za sebe.  

Termalni park Aqualuna je ljetni vodeni park s 3.000 m² vodenih površina, koji vas svojim bazenima i objektima poziva na obiteljsku zabavu, ugodno druženje i opuštanje. Oduševit će vas ugodnim bazenima s valovima, adrenalinskim vodenim toboganima, brzim stazama za spuštanje i divljim zavojima. 

                    

 

Preventivni pregled lokomotornog sustava kod fizijatra specijalista

Pregled je namijenjen ocjeni lokomotornog sustava – kako strukture tako i funkcije i provodi se po načelima suvremene manualne medicine. Preporučamo ga onoj djeci u čijoj obitelji postoji skolioza, kao i djeci koja su intenzivno uključena u  sportska natjecanja. Nakon pregleda dobit ćete praktične savjete i naputke kako popraviti funkcionalno stanje lokomotornog sustava.

Čoko-mint masaža za djecu

Ovom masažom želimo razmaziti djecu jer je i njima potrebno opuštanje nakon užurbane svakodnevnice kojoj su izloženi u školi ili u sportu. Djeca naprosto obožavaju miris čokolade.  Čoko-mint masaža za djecu predstavlja poseban doživljaj, jer osim što djecu privlači njezin miris, koža nakon ove masaže, zahvaljujući prije svega kakau i bademovom ulju, postaje čvrsta i elastična.

Pošaljite nam upit i pronaći ćemo savršenu ponudu za Vas i vaše najmlađe!

 

Obiteljski izlet

Nezaboravan vikend možete upotpuniti posjetom Kozjanskom.Kozjansko ili Srednje Sotelsko je brdovita pokrajina u području rijeke Bistrice, koja na zapadu graniči sa slikovitom rijekom Sutlom, njenu sjevernu granicu čine gorja Plešivica i Žustem, a na južnoj se strani nalaze Bohor i Orlica.

Kozjansko karakteriziraju vinogradi i šume, a od 2010. godine Kozjansko i Obsotelje uvršteni su na UNESCO-vu listu biosfernih rezervata. U ovom kraju obitava 120 različnih vrsta ptica, od kojih je čak 25 uvršteno u rijetke i globalno ugrožene vrste, kao što su crna roda, djetlić, kosac, crvenperka, ševa i druge. Kod Slivniškog jezera naići ćete i na rezervat ptica, Grušku jamu ili Pustinjakovu pećinu, kako je još i zovu te na  nezaboravnu skalu Ajdovska djeva. Osim toga, ovaj kraj obiluje i mnogim biljkama koje rastu na njegovu tlu: blagajev likovac (Daphne blagayana), uskrsni cvijet (Pulsatilla grandis), kranjski ljiljan (Lilium carniolicum), dobričica (Veronica jacquinii), panonska djetelina, različite orhideje i mnoge druge biljke. Kozjansko je prepoznatljivo i po mnoštvu kulturnih odredišta: gradovi Podsreda i Planina, samostan Olimje, Kalvarija i crkva Sv. Roka u Šmarju pri Jelšah, brojni mlinovi, očuvani stupovi srama i seoska gospodarstva.

Posebno su upečatljivi obiteljski izleti; izlet i posjet jednom od brojnih seoskih domaćinstava prava je avantura – od hranjenja domaćih životinja do degustacije domaće i svježe hrane, razgledavanja pojila za životinje i upoznavanja starog pribora koji je nekada služio za rad.   Između pitomih brda uz rijeke Sutlu, Savu, Savinju i Voglajnu pobliže ćete upoznati i lokalnu legendu – legendu o razbojniku Guzaju. Provjerite, možda će vam se sviđati i život skladatelja Ipanaca, tipično kozjansko domaćinstvo i život iz nekih davnih dana? Putevi Kozjanskih brda odvest će vas do udaljenih krajeva i legenda, tradicionalnih priča, do pjevača i gudača.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer