Wellness i priroda u Termama Olimia

Tražite nešto novo? Tražite rješenje za savršen vikend? Terme Olimia su potpuni vikend hit sa pregršt aktivnosti i cjelovitim sadržajem!


Tražite nešto novo? Tražite rješenje za savršen vikend? Terme Olimia su potpuni vikend hit sa pregršt aktivnosti i cjelovitim sadržajem!


Osvježavajuća ideja za bogat vikend u Termama Olimia

Svježi zrak privući će vas da posjetite lijepu i  raznoliku okolicu Termi Olimia. Možete si priuštiti izlet biciklom do čokoladnice u blizini minoritskog samostana Olimje. Do tamo vas vodi i pješačka staza,  a u trećoj po redu najstarijoj ljekarni u Europi, koja se nalazi u neposrednoj blizini samostana, možete potražiti i pokoji prirodni okrepljujući napitak. Za vaš ugodan boravak u Termama Olimia svakako vam preporučamo da što više pijete ljekovitu termalnu vodu.

Pješačke i biciklističke staze

Hodanje i planinarenje danas su među omiljenim načinima  svakodnevne rekreacije. Brojne pješačke i planinarske staze u okolici Terma Olimia omogućavaju vam da se razgibate, a ujedno i razbistrite misli. Staze su primjerene i za obiteljske šetnje. Obitelji s mališanima za šetnju mogu koristiti Obiteljsku stazu. Od termi se možete popeti na vrh Rudnice, odakle se pruža i geološka staza Rudnica - Virštanj. Također, od termi Olimia se proteže i prekrasna pješačka staza do crkve Sv. Eme, dugačka oko 8km.

Netaknuta priroda Vonarja nudi jedinstven odmor i opuštanje. Kroz Vonarje doći ćete i do Rogaške Slatine. Upoznajte ovaj grad i isprobajte rogašku mineralnu vodu.  
Za povratak možete koristiti lokalnu cestu koja vodi pokraj crkve Sv. Križa, panoramskom stazom kroz Nimno, Jerčin...

Rudnica je, također, cilj mnogih biciklista.. Ovaj put je namijenjen onima s malo više biciklističkog iskustva. Uspon vodi uz dvorsku žitnicu i Vebrov travnjak, preko Silavca, gdje na raskrižju skrenete prema Zaborovcu do raskrižja u Vodolama. Put natrag vodi preko planinarske kuće Encijan i kroz Olimje do Podčetrtka, a staza je dugačka oko 13 km.

Sport i rekreacija - Terme Olimia su također idealna destinacija za sport i rekreaciju u prirodnom okruženju. U neposrednoj blizini se nalaze sportski park Gaj, sportska dvorana, tenisko i golf igralište te također možete uživati u squash-u i badmintonu.

 

                   

Wellness Orhidelia

Postoji svijet ... ... ... i postoji jedan drugačiji svijet. Wellness Orhidelia, najprestižniji dio Terma Olimia, u vama će probuditi ljubav do vašeg tijela i duha. Razvikanost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da pronađe svoj kutak mira i opuštenosti.  Uživajte u unutarnjim i vanjskim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmorišnim točkama te u osvježavajućoj gastronomskoj ponudi.Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. To je praznik originalnosti i dostignuće emotivnosti. Na ovom mjestu možete biti sami u intimi svojih misli i emocija bilo kada i bilo gdje.

Wellness centar Termalija i Spa Armonia

U Wellness centru Termalija nauživat ćete se prirode  "do mile volje" - sunce, voda i zrak. U kompleksu, ili na bazenima, brzoj rijeci, whirpoolu ili na masažama, u saunama i na fitnessu svatko će naći nešto za sebe. U vremenima u kojima vas brzi način života umori i isprazni, Wellness centar Termalija ponudit će vam potpuni odmor. Potpuna usluga, tjelesna aktivnost, svladavanje stresa, zdravi okoliš i ugodno druženje, samo su neke od želja koje ispunjavamo u modernom Wellness centru Termalija.

U Spa Armoniji razmazujemo sve vaše osjećaje - pomno oblikovanom ponudom, vrhunskim sastojcima, iskusnim vještinama. Bez obzira što odaberete, dobit ćete vrhunsku njegu: uljepšavanje lica, orijentalna masaža, Khanya ritual, oblikovanje tijela kavom i sojom, depilacija šećernom pjenom, individualni program, program za trudnice ili romantični program za dvoje uz svijeće.   Kao "točku na i" priuštite si vrhunsku njegu lica, pedikuru ili manikuru.

               

 

Smještaj 

HOTEL BREZA****

U hotelu Breza vaš će boravak biti isprepleten domaćom atmosferom. Tu se nalazi i Centar zdravlja, koji obiluje bogatim ponudama tradicionalnih i suvremenih programa za unapređenje vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja. Večernje trenutke možete opotpuniti bogatom animacijskom ponudom

WELLNESS HOTEL SOTELIA****

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova uska povezanost s prirodom. Njegov položaj, razgibana struktura, zeleni krovovi i velike svijetle površine, stvaraju osjećaj harmonične povezanosti s okolnom prirodom Očekuju vas posebne vrste opuštanja koje nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, izvrsno gostoprimstvo i prostori za druženje.

APARTHOTEL ROSA****

Idilična zelena okolica učinit će vaš odmor bezbrižnim. Apartmani aparthotela Rosa stvoreni su po mjeri obitelji, a primjereni su i za opušteno odmaranje u dvoje.

SELO LIPA***

Apartmani u Selu Lipa *** nalaze se u neposrednoj blizini wellness centara, hotela i Centra zdravlja, u smirujućem zelenom okolišu Terma Olimia. Kao stvoreni su za one koji žele usporiti ritam, daleko od hotelskog okruženja, a još uvijek dovoljno blizu raznolikom opuštanju kakvog nude Terme Olimia. 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer