Upoznajte Zagreb iz prve ruke, 3 dana za dvije osobe, 1064 kn, apartmani Zig Zag

Udoban smještaj u komforu dvokrevetnih soba ili apartmana Zig Zag u centru grada pruža jedinstvenu priliku za razgled i upoznavanje metropole. Upoznajte tradiciju, kulturi i atmosferu grada.


Udoban smještaj u komforu dvokrevetnih soba ili apartmana Zig Zag u centru grada pruža jedinstvenu priliku za razgled i upoznavanje metropole. Upoznajte tradiciju, kulturi i atmosferu grada.


Ideja za savršen zagrebački vikend

Udaljenost Zig Zag apartmana od svega 100 m do glavnog zagrebačkog Trga Bana Jelačića, čini iznimnu prilku za posjet centru grada. Posjetite Zagrebačku katedralu, jedan od najvećih spomenika hrvatske kulturne baštine. 

Na povezu Ilice sa Strossmayerovim šetalištem možete uživati u vožnji zagrebačkom uspinjačom koja vodi do Gornjeg grada. Posjetite zvjezdarnicu u Opatičkoj ulici, koja je u večernjim satima otvorena za posjete. Prošećite gradskom povijesnom jezgrom, Gornjim gradom i spustite se na kavu do živopisne Tkalčićeve ulice.

Prošećite centrom grada i popijte kavu u centru grada, posjetite neka od brojnih događanja u muzejima i kazalištima. Možete pogledati neke od brojnih predstava Hrvatskog narodnog kazališta ili kazališta Kerempuh.

Maksimalno iskoristite svoj boravak i iskusite sve čari proljetnih događanja koje metropola pruža! Obiđite i ZOO u Maksimiru i otkrijte novo glasovno pojačanje vrta. Svoj vikend začinite šetnjom kroz park-šumu Maksimir te uživajte u pogledu s vidikovca i čarima pet maksimirskih jezera 

 

                     

Smještaj

ZIG ZAG -  Dvokrevetna i jednokrevetna soba s kupaonom, 
(1+1 osoba, kupaonica, cijena od 532 kn/noć)
Soba s vlastitom kupaonicom u samom centru Zagreba, u Petrinjskoj ulici, svojim gostima pruža idealnu priliku za upoznavanje grada i gradskog života. 

Sobe se nalaze na 1. katu zgrade s liftom  te nudi mogućnost privatnog parkinga u dvorištu zgrade. 

Sobe su površine od 15 do 20m2 te su dostupne s bračnim krevetom dimenzija 1,60*2,00 metara  ili dva odvojena kreveta dimenzija 0,90*2,00 metara. Moderno dizajnirane sobe opremljene su LCD televizorom, kabelskom televizijom, wireless internetom te klima uređajem. Kupaonica u sklopu sobe opremljena je walk-in tušom, umivaonikom te WC školjkom.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer