City Break - Upoznajte Zagreb iz perspektive hotela Puntijar, 600 kn po osobi/ 3 dana

Doživite Zagreb u najboljem svijetlu. Započnite sa razgledom grada iz samog hotela. Prošećite kroz Gračane do Medvednice, posjetite jezgru grada i uživajte u svim čarima.. Za ovaj city-break imate cijeli vikend jer ponuda hotela Puntijar uključuje: 3 dana/dva noćenja u superior sobi, buffet doručak, večeru u 3 slijeda u restoranu ˝Stari Puntijar˝...


Doživite Zagreb u najboljem svijetlu. Započnite sa razgledom grada iz samog hotela. Prošećite kroz Gračane do Medvednice, posjetite jezgru grada i uživajte u svim čarima.. Za ovaj city-break imate cijeli vikend jer ponuda hotela Puntijar uključuje: 3 dana/dva noćenja u superior sobi, buffet doručak, večeru u 3 slijeda u restoranu ˝Stari Puntijar˝...


Ideje za savršen City break vikend

Za savršen početak svog vikenda u upoznavanju grada Zagreba preporučamo upoznavanje najprirodnijeg dijela Zagreba, Sljemena. Od hotela Puntijar uputite se prema Parku Prirode Medvednica, krenite nekom od brojnih staza koje vode od Gračana.

Preporučamo planinarsku stazu 14, koju Zagrepčani popularno zovu ˝Leustekov put˝. Ovo je jedna od najlakših staza za penjanje, stoga je prilagođena i najmlađim uzrastima.

Staza kreće od tunela u Gračanskom dolju, do kojega možete doći i tramvajem broj 15. U blizini staze se nalaze temelji nekadašnje vile Rebar. Cijeli put je, zbog svojih odmorišta, prigodan i za kraća zaustavljanja. Na pola puta (3,2 km) nalazi se planinarsko sklonište ˝Adolfovac˝, a pri samom vrhu se možete okrijepiti pitkom vodom na zdencu.

Sa vrha ˝Sljeme˝ se pruža nevjerojatan pogled na grad, stoga preporuč ovakav početak ˝City-break˝ vikenda.

             

 

Za početak ovog City Break puta poklanjamo Vam besplatni GPS turistički vodič...
Skinite aplikaciju bestCROATIA i preuzmite prijedlog vikend plana putem aplikacije ili ga pogledajte na webu: http://najboljeuhrvatskoj.info/prijava/
Korisničko ime: medvednica
Lozinka: medvednica
 

Još malo uživanja....

Svoje upoznavanje grada Zagreba začinite šetnjom do Trga Bana Jelačića. Posjetite Zagrebačku katedralu, jedan od najvećih spomenika hrvatske kulturne baštine. 

Na povezu Ilice sa Strossmayerovim šetalištem možete uživati u vožnji zagrebačkom uspinjačom koja vodi do Gornjeg grada. Posjetite zvjezdarnicu u Opatičkoj ulici, koja je u večernjim satima otvorena za posjete. Prošećite gradskom povijesnom jezgrom, Gornjim gradom i spustite se na kavu do živopisne Tkalčićeve ulice.

Osjetite pravu atmosferu grada i upoznajte Zagreb u punom sjaju!

   

Smještaj

Hotel Puntijar je novi vrhunski boutique hotel-muzej sa 4 zvjezdice smješten u Gračanima. Ovaj novootvoreni boutique hotel nalazi se u elitnom dijelu grada Zagreba, a opet u neposrednoj blizini samog centra grada (5 min. vožnje). Otvorenje Hotela Puntijar nastavak je obiteljske ugostiteljske tradicije duge 175 godina. Temeljna ideja hotela je očuvati i prenositi „zagrebački štih“ na svoje goste, ali i buduće naraštaje.
Namijenjen svakom ljubitelju bezvremenskog ambijenta i tradicije, hotel nudi 34 unikatno uređene smještajne jedinice, od čega jedan kraljevski i dva junior apartmana. U sklopu hotela nalazi se kongresna dvorana, kavana, fitness centar te ordinacija dentalne medicine. Za okus tradicije brine se naš restoran Stari Puntijar, gdje gosti mogu isprobati tradicionalnu hrvatsku kuhinju. Pomno odabrani i restaurirani antikni namještaj čini kompletan interijer originalnim. Zidovi hotela ukrašeni su sa više od 700 slika, fotografija i orginalih novinskih članaka koji svakog gosta uvode u povijesnu priču o Zagrebu i Hrvatskoj.
Posjetite hotel Puntijar i uživajte u autohtonom duhu Zagreba!

Paket i cijena

Započnite s razgledom grada u samom hotelu, više od 700 slika, fotografija i izvornih povijesnih novinskih članaka odvući će Vas u povijest Zagreba i Hrvatske. Tradicionalna zagrebačka kuhinja očekuje Vas u našem restoranu „Stari Puntijar, poznatom po 175 godina dugoj obiteljskoj ugostiteljskoj tradiciji .

Paket uključuje:
Dva noćenja za dvoje u superior sobi
Buffet doručak
Večera od tri slijeda u restoranu „Stari Puntijar“  – specijaliteti tradicionalne kontinentalne hrvatske kuhinje po izboru šefa kuhinje
Besplatan parking
Besplatan internet pristup
Rani check in / kasni check out uz raniju najavu se ne naplaćuje
Cijena paketa po osobi 600,00 kn

 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer