Nezaboravan vikend u Gorskom kotaru, 3 dana za dvije osobe, samo 1430 kn, Hotel Bitoraj

Odmorite se u Fužinama, u hotelu Bitoraj, usred stoljetnih goranskih šuma! Uživajte u provjerenoj gastronomskoj ponudi autohtonih goranskih jela uz svakodnevnu živu glazbu. Neka Fužine budu Vaša avantura koja će vas očarati svojim sadržajem: planinskim stazama i vrtovima, biciklističkim stazama i bogatim rekreativnim sadržajem!

Odmorite se u Fužinama, u hotelu Bitoraj, usred stoljetnih goranskih šuma! Uživajte u provjerenoj gastronomskoj ponudi autohtonih goranskih jela uz svakodnevnu živu glazbu. Neka Fužine budu Vaša avantura koja će vas očarati svojim sadržajem: planinskim stazama i vrtovima, biciklističkim stazama i bogatim rekreativnim sadržajem!

Ideja za savršen vikend

Upoznajte novu biciklističku trasu koja povezuje sve gradove i općine Gorskog kotara. Goranskom biciklističkom transverzalom ćete upoznati cijelo goransko područje. Trasa povezuje prirodne, kulturne i povjesne atrakcije te ćete tako u potpunosti doživjeti ovaj prekrasni kraj!

Posjetite jezero Bajer, kojeg kao i cijeli ovaj kraj okružuje netaknuta priroda. Jezero se nalazi svega 3,5 km od Fužina te predstavlja pravi magnet za turiste. U okolici ovog prekrasnog jezera nalazi se i ranč ˝Vrelo˝ na kojemu možete napraviti izlet na konjima ili rekreativno jahati.

Oni željni romantičnog obilaska Fužina mogu uživati u vožnji kočijom, koju u zimskim mjesecima zamijene saonice te na taj način možete doživjeti i čarobnu pustolovinu.

Fužine su idealna polazna točka za uspon na neke od najatraktivnijih vrhova Gorskog kotara. Za početak ne propustite uspon na Preradović (892 m), brdo sa kojega se pruža prekrasan pogled na jezero Bajer, Fužine i Ličko polje.

Ukoliko se uputite na obiteljski izlet, možete posjetititi i edukativni planinski vrt osjetila Karoline. Ovo je prvi tematski vrt Gorskog kotara i omogućuje ruralno upoznavanje regije Gorskog kotara sa tradicijom vrta, kulturne baštine i običaja tog kraja. Vrt je tematski podijeljen, edukativnog karaktera za školu u prirodi i posjet većih grupa ,radionica. Uređen za igru, zabavu i odmorište,pristupačan za invalide. Okružen planinskim potocima i pitkim izvorom vode. 

    

Smještaj

Bitoraj je u vlasništvu obitelji Kauzlarić i nastavlja dugu ugostiteljsku tradiciju prvog fužinarskog pansiona Neda otvorenog 1933. godine.
Smješten je u samom centru Fužina, dobro okružen stoljetnim goranskim šumama sa osiguranim parkingom za svoje goste. U potpunosti obnovljen u rujnu 2007.g. Bitoraj Vam nudi komociju koja će Vas iznenaditi i opustiti, ne samo Vaše tijelo već i duh.
Luksuzno opremljene sobe ispunit će Vaše kako poslovne tako i profinjene privatne zahtjeve. Moderan ADSL pristup internetu omogućit će Vam nesmetano obavljanje posla dok uživate u nezamjenjivom miru goranskih šuma.
Već dobro provjerenu gastronomsku ponudu autohtonih goranskih jela uz svakodnevnu živu glazbu imate priliku kušati u a la carte Restoran Bitoraj koji svoje goste neporemećenom kvalitetom privlači ponovno i ponovno. 
Razveselite Vaše nepce jelima pripremljenim na našem kaminu i uživajte u igri plamena i toplini koju širi.
S kategorizacijom od četiri zvjezdice "Bitoraj" nudi 18 dvokrevetnih soba, posebnu "Afroditinu sobu", te sobu prilagođenu potrebama invalidne osobe. 
Tu je i restoran kapaciteta 75 mjesta, terasa za tridesetak osoba i Salon Diana s 35 mjesta u kojoj je sadržajom prilagođeno i održavanje poslovnih sastanaka.
Salon Diana ima besplatan žični i bežični pristup internetu te veliki LCD ekran za Vaše poslovne prezentacije ili snimke privatnog druženja.

Cijena

Cijena noćenja s doručkom za dvije osobe 1430 kn!

Cijena nije fiksna! Poslati upit za ponudu!

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer