Jednodnevni izleti za škole i vrtiće za samo 80 kn - imanje Šimanović

Uputite se na seljačako imanje Šimanović sa svojim klincima i uživajte u prirodi i upoznajte brojne životinje na njihovom imanju..Ponuda uključuje: ručak uz domaću ekološku proizvedenu hranu i piće, vožnju traktorom i razgledavanje domaćih životinja i strojeva, razgled imanja i etno sobe, izlet u šumu, igre i sportske aktivnosti u ograđenom dvorištu

Uputite se na seljačako imanje Šimanović sa svojim klincima i uživajte u prirodi i upoznajte brojne životinje na njihovom imanju..Ponuda uključuje: ručak uz domaću ekološku proizvedenu hranu i piće, vožnju traktorom i razgledavanje domaćih životinja i strojeva, razgled imanja i etno sobe, izlet u šumu, igre i sportske aktivnosti u ograđenom dvorištu

Izlet na Seljačko imanje Šimanović

Djeca su naše najveće blago i veselje. Zabavu i igru na čistom zraku, domaću hranu i domaće životinje, neće tako skoro zaboraviti, a uz igranje će ponešto i naučiti. Na imanju će vas dočekati ljubazni domaćini te ponuditi djeci vožnju traktorom do gospodarstva, razgledavanje mnogih domaćih životinja u pravom seoskom ambijentu: ovce, svinje, krave (kako dobivamo mlijeko), zečevi, kokoši, patke, pure, te ptice selice: lastavice i rode.
Šimanovići nude i mogućnost viđenja poljoprivrednih strojeva u radu: traktor, kombajn, i dr., vožnju traktorom kroz selo te raspoznavanje oranica, livada, polja, te usjeva na njima (pšenica, kukuruz, zob, ječam , i dr,).

Dio programa odvija se i u šumi. Djeca mogu razgledati obilježene vrste drveća te čuti predavanje o njima - za što se svako drvo koristi, kakav ima plod i po čemu se razlikuju (hrast ,lipa, grab, joha, divlja jabuka, javor, lijeska). Šuma nudi i priču o orijentaciji pomoću mahovine, svježeg panja, te sunca, a može se organizirati i igra: tko će prvi pronaći zadano drvo.

A ako ogladnite, domaćini će prirediti ručak uz domaću ekološki proizvedenu hranu i piće. Nakon jela, možete se baciti na razgledavanje etno sobe, rad na tkalačkom stanu te učenje i viđenje kako i sa čime su naši stari proizvodili od lana do platna.

Oni kojima će još uvijek nedostajati aktivnosti, domaćini nude igre i sportske aktivnosti u ograđenom dvorištu: nogomet, košarka, odbojka, ljuljačke, klackalice te na kraju odmor u dubokom hladu ispod voćaka i sjenice.

Ovaj program posebno je osmišljen za vrtiće i škole.

                 

Ponuda uključuje:

10.00 sati
Dolazak na domaćinstvo, ljubazni domaćini dočekuju goste
Pauza za kavu (tete, učiteljice).

Vožnja traktorom do gospodarstva.
Razgledavanje mnogih domaćih životinja u pravom seoskom ambijentu: ovce, svinje, krave (kako dobivamo mlijeko), zećevi, kokoši, patke, pure, te ptice selice: lastavice i rode ( kamo se sele po zimi, kako rade gnijezda)

Mogućnost viđenja poljoprivrednih strojeva u radu: traktor, kombajn, i dr.

Razgledavanje domaćinstva i poljoprivrednih strojeva u radu: traktor, kombjn i dr.
Vožnja traktorom kroz selo te raspoznavanje oranica, livada, polje, te usjevi na njima (pšenica, kukuruz, zob, ječam , i dr,).

Dolazak u šumu:
1. razgledavanje obilježenih vrsta drveća te predavanje o njima za što se svako drvo koristi, kakav ima plod i po čemu se razlikuju (hrast ,lipa, grab, joha, divlja jabuka, javor, lijeska) 
2.orjentacija u šumi pomoću mahovine, svježeg panja, te sunca 
3. igra: tko će prvi pronaći zadano drvo. 
4. šetnja do potoka..

Vraćanje traktorom na domaćinstvo.

Ručak uz domaću ekološki proizvedenu hranu i piće.
Razgledavanje etno sobe, rad na tkalačkom stanu te učenje i viđenje kako i sa čime su naši stari proizvodili od lana do platna.

Igre i sportske aktivnosti u ograđenom dvorištu: nogomet, košarka, odbojka, ljuljačke, klackalice.

Odmor u dubokom hladu ispod voćaka i sjenice.
15.00sati. odlazak sa domaćinstva

MENI : Pileći ražnjić, restani krumpir, salata, kruh, kolač, sok.

CIJENA CJELOKUPNOG PROGRAMA: 80 kn (uključen je PDV ) pratnja gratis.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer