Doživite vikend u Zagrebu, sa smještajem u hotelu Jadran***, 3 dana za dvoje za samo 1047 kn

Doživite čarobni zagrebački vikend u šetnji gradskim trgovima, parkovima i izletištima. Razgledajte grad iz perspektive hotela Jadran***, u samom centru Zagreba. 2 noćenja s doručkom, za dvije osobe za samo 1047 kn

Doživite čarobni zagrebački vikend u šetnji gradskim trgovima, parkovima i izletištima. Razgledajte grad iz perspektive hotela Jadran***, u samom centru Zagreba. 2 noćenja s doručkom, za dvije osobe za samo 1047 kn

Ideja za savršen vikend u Zagrebu

Razgledajte jezgru grada Zagreba, bogatog povijesnog značaja. Posjetite stari Gradec i Kaptol, prošećite centrom i uživajte u brojnim povijesnim spomenicima grada.
Današnji Zagreb izrastao je iz dvaju srednjovjekovnih naselja koja su se stoljećima razvijala na dvama susjednim brežuljcima. Prvi pisani spomen Zagreba datira iz 1094. godine kada je na Kaptolu osnovana biskupija, dok susjedni Gradec 1242. godine biva proglašen slobodnim kraljevskim gradom. Oba ta naselja bila su okružena čvrstim bedemima i kulama, ostaci kojih su očuvani sve do danas. 
Administrativnim ujedinjenjem Kaptola, Gradeca i okolnih naselja u jedinstveni grad Zagreb 1850. godine, njegov se razvoj još više ubrzava.
Zagreb je i poslovno središte, sveučilišni centar, grad kulture, umjetnosti i zabave. Iz Zagreba potječu i u njemu djeluju mnogi glasoviti znanstvenici, umjetnici i sportaši. Svojim gostima Zagreb nudi barokni ugodaj Gornjega grada, slikovite tržnice na otvorenom, raznovrsne trgovine i bogat izbor obrtničkih proizvoda, ukusnu domaću kuhinju. Zagreb je grad zelenih parkova i šetališta, s brojnim izletištima u prekrasnoj okolici. Unatoč brzom razvoju gospodarstva i prometa, sačuvao je osebujnu ljepotu i ugođaj opuštenosti, što ga čini pravim gradom po mjeri čovjeka.

                  

Smještaj

HOTEL JADRAN*** ZAGREB - Smješten u samom srcu Zagreba, hotel Jadran će biti Vaša polazišna točka mnoštva paketa za razgled grada, skrojenih točno po Vašoj mjeri. Otkrijte Zagreb i okolicu na posve nov način, iz perspektive hotela Jadran koji je smješten u samom centru Zagreba. Otkrijte centar grada, planinu Medvednicu, popijte kavu uz "zagrebačko more", Jarun ili posjetite Plitvička jezera - jednostavno nam se obratite i bit će nam zadovoljstvo rezervirati za Vas vođene obilaske grada i okolice.

Novoobnovljeni bed&breakfast hotel Jadran raspolaže sa 49 moderno opremljenih soba. Hotel uz jedinstveni šarm i atmosferu nudi usluge sukladne modernim standardima hotelske industrije:

besplatan bežični internet u svim prostorima hotela
Internet corner
mjenjačnicu
usluge pranja i glačanja odjeće
najam sefa ili mini-bara
osiguran parking

CJENA 2 noćenja s doručkom, za dvije osobe 1047 kn 

Cijena nije fiksna, ponuda na upit!

 

Vikend Planer
Vikend Planer