Doživite pravi zagrebački vikend, smještaj u hotelu Maksimir***, 3 dana za 910 kn

Za početak uživajte u šetnji park-šumom Maksimir, posjetite Medvednicu, razgledajte staru jezgru grada i osjetite sve čari uz komforan smještaj u hotelu Maksimir***. Provedite nezaboravan proljetni vikend u Zagrebu za 910 kn!

Za početak uživajte u šetnji park-šumom Maksimir, posjetite Medvednicu, razgledajte staru jezgru grada i osjetite sve čari uz komforan smještaj u hotelu Maksimir***. Provedite nezaboravan proljetni vikend u Zagrebu za 910 kn!

Ideja za savršen vikend

Svoj vikend u Zagrebu začinite šetnjom kroz park-šumu Maksimir te uživajte u pogledu s vidikovca i čarima pet maksimirskih jezera. Hotel Vila Tina se nalazi u neposrednoj blizini ovog stoljetnog parka, poznatog i po sadržaju ZOO vrta, koji je nedavno dobio i glasovno pojačanje.

Ako su vaši motivi još dodatno usmjereni na boravak u prirodi i ako dio vremena želite provesti na zagrebačkoj gori Sljeme, tada će Vam se također boravak u ovom hotelu potvrditi kao vrlo adekvatan izbor jer vam je upravo pri ruci udaljenost od samo jednog kilometra na relaciji od hotela do obronaka Sljemena.

Prošećite centrom grada i popijte kavu u centru grada, posjetite neka od brojnih događanja u muzejima i kazalištima. Možete pogledati neke od brojnih predstava Hrvatskog narodnog kazališta ili kazališta Kerempuh. Maksimalno iskoristite svoj boravak i iskusite sve čari proljetnih događanja koje metropola pruža!

            

Smještaj

Hotel Maksimir - Smješten u samom srcu Zagreba, Hotel Maksimir nudi sve potrebno da vaš boravak u gradu bude ugodno iskustvo.  Savršena lokacija u blizini ministarstva uprave Kvaternikovog Trga, bolnica Rebro, Merkur, Petrova, Jordanovac, bolnice Vuk Vrhovec, Šalate i Nove bolnice. Hotel je udaljen 5 minuta tramvajem od glavnog trga Bana Josipa Jelačića, 5 minuta hoda od Optike Svjetlost, stadiona Maksimir, Maksimirske šume, zoološkog vrta i mnogobrojnih sadržaja. Kraj Hotela se nalazi  Učilište Algebra.

Za najbolju cijenu u gradu možete prenoćiti u 1-2-3 krevetnim sobama s how to buy bitcoins online Francuskim ležajevima. Svaka soba nudi korištenje TV-a, telefona, klima uređaja,Wi-Fi interneta. Hotel Maksimir ima besplatan parking u dvorištu i nudi raznovrstan doručak koji je uključen u cijenu smještaja.Hotel nudi usluge smještaja gostiju iz inozemstva koji dolaze u Zagreb radi dentalnog turizma

Hotel Maksimir*** nudi:

Noćenje s doručkom
Kupaonice u sobama
Glačanje, pranje i sušenje odjeće
TV u sobi
Usluge Rent-a-car
Sef
Parking za goste hotela
Sobe za nepušače
Prostorija za pušenje
WI-FI Internet
Spremanje prtljage
Kafić – alkoholna i nealkoholna pića
Recepcija 0-24h

Cjenik

Jednokrevetna soba (jedna osoba)    306,00 HRK
Dvokrevetna soba (dvije osobe)    405,00 HRK 
Obiteljska soba (tri odrasle osobe)    490,00 HRK
Dnevni odmor    200,00 HRK 

 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer