Savršeni vikend u Zagrebu, 3 dana za dvije osobe, samo 1102 kn s doručkom, Arcotel Allegra

Doživite čarobni zagrebački vikend u šetnji gradskim trgovima, parkovima i izletištima. Udobno se smjestite u Arcotel Allegra i uživajte u vrhunskoj ponudi za samo 1102 kn za dvije osobe.Doživite čarobni zagrebački vikend u šetnji gradskim trgovima, parkovima i izletištima. Udobno se smjestite u Arcotel Allegra i uživajte u vrhunskoj ponudi za samo 1102 kn za dvije osobe.Ideja za savršen zagrebački vikend

Razgledajte jezgru grada Zagreba, bogatog povijesnog značaja. Posjetite stari Gradec i Kaptol, prošećite centrom i uživajte u brojnim povijesnim spomenicima grada.
Današnji Zagreb izrastao je iz dvaju srednjovjekovnih naselja koja su se stoljećima razvijala na dvama susjednim brežuljcima. Prvi pisani spomen Zagreba datira iz 1094. godine kada je na Kaptolu osnovana biskupija, dok susjedni Gradec 1242. godine biva proglašen slobodnim kraljevskim gradom. Oba ta naselja bila su okružena čvrstim bedemima i kulama, ostaci kojih su očuvani sve do danas. 
Administrativnim ujedinjenjem Kaptola, Gradeca i okolnih naselja u jedinstveni grad Zagreb 1850. godine, njegov se razvoj još više ubrzava.
Zagreb je i poslovno središte, sveučilišni centar, grad kulture, umjetnosti i zabave. Iz Zagreba potječu i u njemu djeluju mnogi glasoviti znanstvenici, umjetnici i sportaši. Svojim gostima Zagreb nudi barokni ugodaj Gornjega grada, slikovite tržnice na otvorenom, raznovrsne trgovine i bogat izbor obrtničkih proizvoda, ukusnu domaću kuhinju. Zagreb je grad zelenih parkova i šetališta, s brojnim izletištima u prekrasnoj okolici. Unatoč brzom razvoju gospodarstva i prometa, sačuvao je osebujnu ljepotu i ugođaj opuštenosti, što ga čini pravim gradom po mjeri čovjeka.

                  

Smještaj

ARCOTEL Allegra, prvi lifestyle hotel u Zagrebu, nudi pogođenu mješavinu kreativnog dizajna i poslovne udobnosti. Smješten neposredno u centru, hotel je idealno polazište za kulturno istraživanje kao i poslovne sastanke u gradu.

U ugodnoj atmosferi hotela, smješten je restoran "Radicchio", gdje je predstavljen prekrasni mediteranski svijet, koji će razmaziti sva vaša osjetila. U ponudi restorana nalazi se i veganski doručak.

Prostor wellness-a nalazi se na 6. katu hotela, koji Vam pored trenutaka za relaksaciju, pruža i predivan pogled na stare krovove grada Zagreba. Zaljubljenicima u sport, osim dijela za opuštanje, na raspolaganju stoji i prostor u kojemu pomoću pilates lopti, strunjača, utega i fitness spravi, mogu nastaviti s održavanjem svog tijela i duha zdravim. Oni koji ipak preferiraju relaksaciju, mogu se prepustiti užitku i oslobađanju od stresa u našoj maloj wellness oazi, opremljenoj individualnim whirpool uređajima, finskom saunom, te prostorom za odmor.

Pregled informacija o hotelu:
150 soba i apartmani opremljeni klima-uređajem, TV-om s radijskim kanalima, DVD/CD-playerom, minibarom, sefom, besplatnim bežičnim pristupom internetu u cijelom hotelu i pokretnim pisaćim stolom
4 poslovna apartmana s mogućnošću održavanja sastanaka ili seminara
3 prostorije za seminare za do 130 osoba, dnevnim svjetlom, klima uređajem i modernom tehničkom opremom
Restoran Radicchio dnevno od 11:00 do 22:30 sati
Joe’s bar dnevno od 07:00 do 01:00 sat
Wellness & Workout Area

CJENA 2 noćenja s doručkom u COMFORT sobi, za dvije osobe 1102 kn 

Cijena nije fiksna, ponuda na upit!

Ponuda uključuje:

- doručak i 1 bocu mineralne vode
- besplatan WLAN pristup internetu
- pušačka soba (prema upitu i raspoloživosti)

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer