Aktivni odmor u Rakovici i Plitvičkim jezerima, Hotel Degenija****

Lokacija hotela u srcu Hrvatske idealna je za sve posjetitelje koji žele istražiti naš najstariji Nacionalni park Plitvička jezera. Osim uživanja u raskošnim ljepotama parka, jezerima i veličanstvenim slapovima, lokacija hotela Degenija**** odlična je baza za istraživanje i posjet i ostalim dijelovima Hrvatske.

Lokacija hotela u srcu Hrvatske idealna je za sve posjetitelje koji žele istražiti naš najstariji Nacionalni park Plitvička jezera. Osim uživanja u raskošnim ljepotama parka, jezerima i veličanstvenim slapovima, lokacija hotela Degenija**** odlična je baza za istraživanje i posjet i ostalim dijelovima Hrvatske.

Ideja za aktivni vikend

Područje Plitvičkih jezera i Rakovice iznimno je pogodno za aktivni odmor, pa tako u sklopu hotela Degenija možete iznajmiti bicikl te istraživati čari plitvičkoga kraja po označenim biciklističkim stazama, šetati šetnicama, a tijekom vrućih ljetnih dana možete se okupati u rijeci Korani koja teče u blizini našeg hotela i restorana (1 km). Zimi možete sanjkati i skijati na skijalištu Mukinje koje je udaljeno 7 km od hotela, dok će se ljubitelji životinja i jahanja konja sigurno zaputiti prema ranču Jelov Klanac koji se nalazi 6 km od hotela.

Posjetitelji željni avanture i adrenalina mogu u krugu 25 km od hotela uživati u sljedećim aktivnostima: rafting/kayak, off road vožnja quadovima/ATV, paintball, military drill.

BICIKLISTIČKE STAZE
Čitavo plitvičko područje iznimno je atraktivno za vožnje biciklom zbog prekrasnog krajolika i šumskih prostranstava. Za sve ljubitelje cikloturizma izrađene su biciklističke karte i rute. Hotel Degenija nudimogućnost iznajmljivanja bicikala. Rute: http://cikloturizam.tzkz.hr/hr

PAINTBALL, MILITARY DRILL, VOŽNJA QUADOM - u suradnji sa "B.Z. Ponos" za Vas se može organizirati i jedinstvena avantura u prirodi.

KUPANJE U KORANI
U blizini hotela i restorana Degenija (300 m – 2 km) nalazi se nekoliko kupališta na rijeci Korani. Kristalno bistra voda i slapovi sigurno će Vas privući tijekom vrućih ljetnih dana da se rashladite!

JAHANJE KONJA NA RANČU "JELOV KLANAC"
U mjestu Jelov Klanac udaljenom 10 km od od nas uživajte u igri sa konjima i ostalim domaćim životinjama.

MLINICA I ŠETNICA ČATRNJA
Uz rijeku Koranu od naselja Čatrnja do Drežnik Grada izgrađena je pješačka šetnica u duljini 2,2 km. Idealna je za laganu šetnju i razgledanje prirode, a najvećim dijelom nema većih uspona i nagiba. Na početku šetnice u Čatrnji nalazi se obnovljena mlinica, a na kraju šetnice u Drežnik Gradu pogledajte stari grad Drežnik.

SLOBODNO PENJANJE (GAJINA PEĆINA)
2km od hotela nalaze se staze za slobodno penjanje ponad kanjona Korane.

LOV
Područje općine Rakovice i Slunja bogato je lovnom divljači – lisicama, srnama, zečevima, divljim svinjama, vukovima te pernatom divljači – patkama, prepelicama, golubovima.

                   

O smještaju

Hotel i restoran Degenija smješteni su 4 kilometra od ulaza 1 u Nacionalni park Plitvička jezera, naselje Selište Drežničko. Hotel Degenija kategoriziran je sa 4* te raspolaže s 20 komfornih i moderno uređenih soba, recepcijom, lobbyem, caffe & cocktail barom, liftom, bežičnim pristupom internetu u cijelom objektu te vlastitim parkingom. Tik uz hotel nalazi se restoran Degenija koji nudi bogat izbor tradicionalnih i nacionalnih jela.

U hotelu se možeteistinski odmoriti jer su sve sobe lijepo i moderno uređene te iznimno komforne i udobne, a sam objekt okružen je prirodnom idilom koja jamči opuštenost i mir.

Hotel raspolaže s ukupno 20 smještajnih jedinica. Svaka soba opremljena je s: klima/grijanje, kupaona s kadom i sušilom za kosu, lcd/satelit (82 cm), radni stol, minibar, telefon, sef i besplatan wifi.

Cijena smještaja na upit!

 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer