Romantični vikend u Slavnonskom Brodu, 3 dana za dvoje - 2.250 kn, Hotel Savus

Razmazite se uz posebnu ponudu koja uključuje: 2 romantične večere i dva doručka u sobi, poludnevni izlet iznenađenja i odlazak u wellness sa u ključenom masažom

Razmazite se uz posebnu ponudu koja uključuje: 2 romantične večere i dva doručka u sobi, poludnevni izlet iznenađenja i odlazak u wellness sa u ključenom masažom

Ideja za savršen vikend

Posjet Brodskom Vinogorju
Danas se grad protegnuo i na blage padine Dilj-gore, gdje među vinogradima nisu više samo stari ljetnikovci, već i brojne obiteljske kuće, vikendice, pa i cijele gradske ulice. Šetačima obroncima Dilj-gore svakako preporučujemo zaustavljanje kod Planinarskog doma "Đuro Pilar" u Popovićevoj šumici, popularnom izletištu brodskih planinara, te kod ljetnikovca obitelji Brlić u kojem je Ivana Brlić-Mažuranić napisala svoje najljepše pripovijetke za djecu.

Uživajte u popodnevnoj šetnji na Jezeru Petnja
Umjetno jezero Petnja smješteno je na južnoj strani Dilj-gore, 3,5 km sjeveroistočno od Sibinja, odnosno 7 km sjeverozapadno od Slavonskog Broda. Jezero oduševljava svojim izgledom, šumskim okruženjem, stazama za šetnju, mogućnostima za ribolov, veslanje i druge sportove na vodi, te čistim zrakom. Posebnu čar jezeru daje stapanje plavetnila vode sa zelenilom i šarenilom šuma, što mu je donijelo epitet "diljsko oko". Sjeverno od ovog zaštićenog lokaliteta, a nedaleko izvora potoka Petnje (Vidovo brdo), nalazi se nekoliko manjih špilja, među kojima najzanimljiviji erozivni oblik čini kanjon Pljuskara koji, uz špilju, obuhvaća i tri slapa na potoku.

Napravite svoj mini izlet u Zoo u Ruščici
U zoološkom vrtu obitelji Milec u prigradskom naselju Ruščici se može vidjeti 70 vrsta životinja i ptica, među kojima su, osim domaćih životinja, i medvjed, tigar, orao, majmun Bobo i brojni drugi pripadnici čudesnog životinjskog i ptičjeg svijeta. Treba također spomenuti da goste zoološkog vrta očekuje boravak u izuzetno efektno uređenom okolišu sa posebno osmišljenim nastambama 

Posjetite Sportsko-rekreacijski centar Poloj 
Uz malo gradsko kupalište smješteno na savskoj obali u samom središtu grada, 3 km nizvodno od centra grada, nalazi se i sportsko-rekreacijski centar Poloj, do kojeg se može doći automobilom, biciklom ili šetajući nasipom. Osim prekrasne pješčane plaže, u sklopu kompleksa postoji i parkiralište te više sportskih terena.

  

Romantični paket uključuje:

• 2 x noćenje u dvokrevetnoj sobi
• 2 x doručak u sobu
• 2 x a la carte večera u restoranu hotela „Savus“
• dobrodošlica u sobi – svježe voće i butelja vina
• odlazak u wellness – 2 sata s uključenom jednom masažom po osobi
• poludnevni izlet „iznenađenja“ u bližu okolicu

CIJENA ZA DVIJE OSOBE: 2.250,00kn

O smještaju

Hotel Savus - nalazi se u centru Slavonskog Broda, na najljepšem hrvatskom trgu, samo 50 metara od rijeke Save. Ovdje možete uživati sve prednosti gradskog hotela i uživati u opuštajućoj šetnji uz obalu rijeke. Sve povijesne i kulturne znamenitosti grada su nam u neposrednoj blizini a želite li upoznati našu okolicu možemo Vam organizirati obilaske i izlete po želji. 

Bilo da ste gosti restorana, kavane ili trebate boravak u luksuzno opremljenim sobama, ljubazno osoblje hotela za Vas je uvijek na usluzi. Uz svu potrebnu informatičku opremu te vrlo moderan i ugodan ambijent naša kongresna dvorana dat će zasigurno novu dimenziju u Vašoj poslovnoj komunikaciji. 

Garanciju kvalitete svjedoče zavidni certifikat za zdravo pripremanje hrane HACCP, kao i vrijedne hotelske nagrade. 

Vikend Planer
Vikend Planer