Savršen samoborski vikend, sa smještajem u hotelu Livadić, noćenje za dvoje samo 400 kn

Provedite nezaboravan vikend u Samoboru, uživajte u svemu što Vam ovo mjesto može pružiti. Noćenje s doručkom za dvije osobe za 400 kn.

Provedite nezaboravan vikend u Samoboru, uživajte u svemu što Vam ovo mjesto može pružiti. Noćenje s doručkom za dvije osobe za 400 kn.

Ideja za savršen vikend

Samobor je grad u zagrebačkoj županiji koji se smjestio podno planinarskog raja na istočnim obroncima Samoborskog gorja. Sastoji se od svog užeg urbanog centra te od čak 77 pitoresknih sela i mjestašaca u svojoj okolici. Odavno je Samobor poznat upravo po svojim izletištima, urbanim manifestacijama, kulinarstvu i kulturi. Zbog neposredne blizine Zagreba i susjedne Republike Slovenije, Samobor je oduvijek bio pristupačan stranim i domaćim turistima među kojima su tradicionalno najbrojniji Zagrepčani. 
Blizina sa Zagrebom daje mu posebnu čar ladanja, kako je u svojoj pjesmi opisao jedan od najpoznatijih pjesnika koji je živio u Samoboru, A:G:Matoš.

Hotel „Livadić“ se nalazi na glavnom samoborskom trgu, koji osvaja tradicionalnim šarmom i koji je poprište života grada Samobora.

  

Cjenik noćenja sa doručkom 

Jednokrevetna soba - 300,00 kn 
Dvokrevetna soba Standard - 400,00 kn
Dvokrevetna soba Comfort - 465,00 kn
Dvokrevetna soba Standard za 1 osobu -  367,00 kn *
Dvokrevetna soba Comfort za 1 osobu - 465,00 kn *
Trokrevetna soba - 465,00 kn

cijene se odnose na sobu/noć.

Apartman (4 osobe) - 600,00 kn
Apartman (2 osobe) - 465,00 kn

O smještaju

Hotel „Livadić“ se nalazi na glavnom središnjem samoborskom trgu, koji osvaja tradicionalnim šarmom i koji je poprište života grada Samobora.
Zgrada u kojoj se nalazi hotel „Livadić“ je ugaona jednokatnica izgrađena 1800. godine i zaštićeni je spomenik kulture I. kategorije, a ujedno je i rodna kuća arhitekta Franje Gabrića (1877-1941.).

Hotel „Livadić“ nazvan je po poznatom hrvatskom skladatelju Ferdi Livadiću. Nakon kavane koja je isto tako nazvana njemu u čast i koja je otvorena 1989., hotel je otvorio svoja vrata 1994.

Prvobitno je hotel imao 12 soba, da bi se proširenjem i konstantnim ulaganjima  proširio na današnjih 21 sobu.

Kavana „Livadić”, nadaleko poznata kavana u sklopu koje se nalazi i slastičarnica sa svojom jedinstvenom ljetnom terasom mjesto je održavanja mnogobrojnih kulturnih i društvenih događanja grada Samobora. 
Dugogodišnja tradicija kavane, koja proslavlja 20 godina od osnutka, daje joj status prepoznatljivosti i nezaobilazno je mjesto pri prvom dolasku u Samobor.

Vikend Planer