Nezaboravan vikend u srcu Zagreba, smještaj u The Movie hotelu

Izdvojite jedan vikend i iskoristite ga u razgledu jezgre grada Zagreba. Uživajte u šetnji parkovima, gradskim izletištima i razgledu gradskih povijesnih spomenika...

Izdvojite jedan vikend i iskoristite ga u razgledu jezgre grada Zagreba. Uživajte u šetnji parkovima, gradskim izletištima i razgledu gradskih povijesnih spomenika...

Ideja za savršen vikend u Zagrebu!

Posjetite Botanički vrt, koja je jedna od najljepših zelenih površina, smješten u samom centru grada. Najveći dio vrta zauzima arboretum, izgrađen u stilu engleskog perivoja, u kojem se uzgaja drveće i grmlje iz različitih dijelova svijeta. Botanički vrt dio je zagrebačke Lenucijeve zelene potkove i predstavlja zelenu oazu u samom centru grada. Utemeljen je 1889. godine.

Prošećite centrom grada i popijte kavu u centru grada, posjetite neka od brojnih događanja u muzejima i kazalištima. Možete pogledati neke od brojnih predstava Hrvatskog narodnog kazališta ili kazališta Kerempuh.

Maksimalno iskoristite svoj boravak i iskusite sve čari proljetnih događanja koje metropola pruža! Obiđite i ZOO u Maksimiru i otkrijte novo glasovno pojačanje vrta. Svoj vikend začinite šetnjom kroz park-šumu Maksimir te uživajte u pogledu s vidikovca i čarima pet maksimirskih jezera 

 

                   

Smještaj

The Movie Hotel*** je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Sobe The Movie Hotela nose nazive poznatih svjetskih glumaca te su i ukrašene njihovim ekskluzivnim fotografijama.

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. Osim puba i restorana gostima je na raspolaganju i Texas Steak & Grill House, novotvoreni vrhunski restoran u Western American stilu smješten na glavnoj prometnici u Savskoj 141, (prvi ulaz do The Movie Pub & Restoran).

Hotel posjeduje i vlastito parkiralište. Ispred hotela je tramvajska stanica te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.

Jednokrevetne sobe***
Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskim TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom, tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete.
Dvokrevetne sobe***
Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskom TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom,tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete. Dostupne su s dva odvojena twin kreveta i stolicama za sjedenje u sobi.

Cijena smještaja na upit

Vikend Planer