Idealan vikend u Zagrebu, uz odličnu smještajnu ponudu hotela ˝9˝

Uživajte u šetnji parkovima, gradskim izletištima i razgledu gradskih povijesnih spomenika. Provedite dva nezaboravna dana sa smještajem u hotelu 9.

Uživajte u šetnji parkovima, gradskim izletištima i razgledu gradskih povijesnih spomenika. Provedite dva nezaboravna dana sa smještajem u hotelu 9.

Ideja za savršen vikend u Zagrebu

Razgledajte jezgru grada Zagreba, bogatog povijesnog značaja. Posjetite stari Gradec i Kaptol, prošećite centrom i uživajte u brojnim povijesnim spomenicima grada.
Današnji Zagreb izrastao je iz dvaju srednjovjekovnih naselja koja su se stoljećima razvijala na dvama susjednim brežuljcima. Prvi pisani spomen Zagreba datira iz 1094. godine kada je na Kaptolu osnovana biskupija, dok susjedni Gradec 1242. godine biva proglašen slobodnim kraljevskim gradom. Oba ta naselja bila su okružena čvrstim bedemima i kulama, ostaci kojih su očuvani sve do danas. 
Administrativnim ujedinjenjem Kaptola, Gradeca i okolnih naselja u jedinstveni grad Zagreb 1850. godine, njegov se razvoj još više ubrzava.
Zagreb je i poslovno središte, sveučilišni centar, grad kulture, umjetnosti i zabave. Iz Zagreba potječu i u njemu djeluju mnogi glasoviti znanstvenici, umjetnici i sportaši. Svojim gostima Zagreb nudi barokni ugodaj Gornjega grada, slikovite tržnice na otvorenom, raznovrsne trgovine i bogat izbor obrtničkih proizvoda, ukusnu domaću kuhinju. Zagreb je grad zelenih parkova i šetališta, s brojnim izletištima u prekrasnoj okolici. Unatoč brzom razvoju gospodarstva i prometa, sačuvao je osebujnu ljepotu i ugođaj opuštenosti, što ga čini pravim gradom po mjeri čovjeka.

                  

Ponuda hotela

Hotel 9 svojim gostima na raspolaganje stavlja niz pogodnosti koje su im potrebne za njihov jedinstveni boravak u Zagrebu. Budite produktivni i na putovanju, provjeravajte mailove uz besplatan Internet, povežite se s poslovnim partnerima te posjetite poslovne sastanke ili konferencije. S druge strane, rezervirajte romantičan vikend, odmor s obitelji na nekoliko dana ili dođite u shopping s prijateljima. Zagreb je izvrstan odabir za sve želje, a Hotel 9, kao nov i moderan te stilski uređen i luksuzan hotel, osigurat će vam najbolju ponudu. Rezervirajte svoj smještaj, parkirajte se u garažu koja će vas liftom uvesti u carstvo hotelskog odmora, aperitiv bar i svjetleći šank od oniksa u prizemlju te staklenu, mramornu i rasvjetnu priču kroz svih dvadeset soba koje vam stoje na raspolaganju.

Ugodni tonovi i nijanse bijele, srebrene i zlatne boje pružaju jedinstven odmor u luksuzno opremljenom prostoru Hotela 9, koji na tri kata priča jedinstvenu priču zagrebačke ponude smještaja. Ovaj hotel u Zagrebu raspolaže s dvadeset moderno uređenih i elegantnih soba koje možete izabrati za svoj kvalitetan odmor. Uz odmor u stilskom okruženju, uživajte u doručku na krovnoj terasi s pogledom na užurbane zagrebačke ulice te se opustite uz internetsku televiziju (IPTV) i surfanje internetskim stranicama ili društvenim mrežama uz brzu internetsku vezu.

  

O smještaju

Hotel 9, luksuzni boutique hotel u Zagrebu, čiji dizajn potpisuje ugledni arhitekt Ante Vrban, postaje nova luksuzna oaza. Svojim vrhunskim smještajnim kapacitetima te jedinstvenom ponudom pruža utočište mnogim gostima koji su u Zagreb došli zbog poslovnih obveza ili turističkog odmora. Osoblje hotela, svojim individualnim i ljubaznim pristupom, osigurava jedinstvenu uslugu i ugodan boravak koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Rezervirajte sobu, posjetite nas i uživajte u dašku luksuza ovog modernističkog, urbanog, elegantnog i stilskog hotela.

Pošaljite nam upit i ostvarite najpovoljniju cijenu smještaja!

 

 

 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer