Opsjednuti Zagreb - alternativni razgledi grada

Opsjednute kuće, napuštena groblja, kletve i prikaze… sve to ima beli Zagreb grad. Pješačke ture uz pripovjetke o Zagrebu, inspirirane tajanstvenom i fantastičnom stranom grada.

Opsjednute kuće, napuštena groblja, kletve i prikaze… sve to ima beli Zagreb grad. Pješačke ture uz pripovjetke o Zagrebu, inspirirane tajanstvenom i fantastičnom stranom grada.

Opsjednuti Zagreb

Opsjednuta zdanja, napuštena groblja, kletve i tajanstvena bića... Prva zagrebačka tura duhova vodi vas kroz ulice i parkove starog Zagreba prizivajući njegove mistične stanare.
Pridružite nam se u potrazi za davno zaboravljenim dušama koje još nemirno lutaju ulicama ovog grada. Prva zagrebačka tura duhova provest će vas kroz stari Zagreb u večernjim satima i otkriti vam najjezovitija mjesta i tajanstvene stanare ovog grada.
Razgled ne preporučujemo djeci jer priče nisu prilagođene najmlađima. Groblja, duhovi, pisci samoubojice, krvnici, demoni koji se hrane malom djecom, i možda najgore… povijest :) Vi najbolje poznajete svoje dijete, ali upozoravamo Vas da ga nećemo štedjeti.

Ovo nije uobičajena tura duhova, s ljudima ogrnutim bijelim plahtama koji iskaču pred skupinu kada se najmanje nadamo:) Ovo je izvorna zagrebačka predaja i povijest koja katkad postaje pomalo nelagodna.
Iako posjećujemo lokacije u blizini samog centra grada, pripremite se za ozbiljno pješačenje. Udobne cipelice su obavezna oprema. Ovo je i prilika za skretanje s uobičajenih ruta.
Ako se ne bojimo duhova, kako će nas par kapi kiše zastrašiti? Ne otkazujemo razgled zbog loših vremenskih uvjeta.
Ipak, nezgode se događaju. Ako Secret Zagreb Walks iz nekog razloga otkaže obilazak, i nijedan zamjenski datum vam ne odgovara, primit ćete povrat novaca od prodavača karata.

Rezervacije - polazište - trajanje

Razglede na hrvatskom jeziku organiziraju terminima prema dogovoru, a cijene ovise o veličini zainteresirane skupine. Kontaktirajte nas radi dogovora.
Razgled počinje u večernjim satima  pod Kamenitim vratima (Trg Braće hrvatskog Zmaja kraj spomenika Sv.Jurja), na mjestu označenom na gornjoj karti i traje oko 2 h.
Razgledi na engleskom jeziku dostupni su svakodnevno.

Ako nikako ne možete povjerovati da naš dražesni Zagreb ima mračnu stranu, možda će vas ove video-priče s  Secret Zagreb YouTube kanala uvjeriti u suprotno:

Cijena za grupe do 4 osobe je 350 kn

Cijena za grupe do 10 osoba je 450 kn

Oslobodite svoju mračnu stranu, prenesite prijateljima priču tamnoj strani belog Zagreba i pošaljite nam upit kako bismo organizirali Vašu avanturu u opsjednuta zdanja Zagreba!

Vikend Planer