Team building radionice, uz bogati okolni sadržaj Stancije Negričani

Adrenalinski park, jahaći ranč, biciklističke staze, Brijunsko otočje.. sve su to sadržaji koje možete posjetiti iz perspektive Stacije Negričani. Organiziramo team building radionice ili tematske radionice, uz školu jahanja.

Adrenalinski park, jahaći ranč, biciklističke staze, Brijunsko otočje.. sve su to sadržaji koje možete posjetiti iz perspektive Stacije Negričani. Organiziramo team building radionice ili tematske radionice, uz školu jahanja.

Ideja za team-building radionice

Za poslovne subjekte organiziramo team building radionice i druženja uz prirodni zrak, domaću hranu i opuštenu atmosferu. Uz prethodni dogovor, moguće je organizirati tematske radionice ili pak školu kuhanja. Za one koji su bazirani isključivo na seminare i poslovne programe, na raspolaganju su projektor i projekcijsko platno. 

Pansionski smještaj -  što raditi i kako se zabaviti?!

U vansezoni (jesen, zima, proljeće) objekt posluje kao obiteljski pansion te svojim gostima pruža uslugu pansionskog smještaja (doručak-večera), ili samo noćenja sa uslugom doručka u dvo, tro ili četverokrevetnim sobama. Tijekom boravka, gostima su na raspolaganju svi sadržaji koji se nalaze u sklopu objekta, a koji se koriste u hladnijem dijelu godine. 
Boravak u vansezoni upotpunite posjetom i uživanjem u obližnjem adrenalinskom parku "Glavani",  prvom u Istri, koji je prilagođen odraslima i djeci.
Ljubitelji konja i ostalih domaćih životinja mogu se okušati u brojnim programima koje nudi jahački ranch "Barba Tone" u obližnjim Manjadvorcima. 
Za one aktivnije, sportskog duha, tu su brojne biciklističke staze koje se protežu kroz cijelu Istru.
Naravno, tu je i nezaobilazno Brijunsko otočje, jedinstveni nacionalni park južne Istre

 

Stancija Negričani - Mjesto Na Kojem Se Stvaraju Najljepše Uspomene!

  

Zamišljate li, bježeći od svakodnevice i stresa neko mjesto na kojem ćete moći biti opušteni i bezbrižni u potpunosti, daleko od gradske gužve i užurbanog ritma, na pravome ste mjestu. Obiteljsko imanje Stancija Negričani idealna je polazna točka u ostvarenju Vaših  želja. Smještena 6 km sjeveroistočno od srednjovjekovnog gradića Vodnjana, u pravcu Barbana, lako je dostupna i dobro povezana za svim bitnim prometnicama u regiji. Nekad trošna i pedesetak godina napuštena seoska kuća stara dvjestotinjak godina, danas je šarmantno zdanje, restaurirano 2002. godine, opremljeno u autohtonom istarskom stilu, te kao takvo predstavlja idealan izbor za sve zaljubljenike u Istru i njene ljepote. 
Opustite se, družite se i zabavite sa svojim najmilijima te uživajte u toplini autohtonog istarskog doma, okruženog ljepotom prirode imanja koje se prostire na površini od 33.000m2. 

Cijene team-building radionica i tematskih radionica na upit.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer