3 dana u Starigradu s polupansionom u Hotelu Vicko i posjetom Paklenici, 1.699 kn za dvoje

Provedite savršen vikend u Starigradu, posjetite Nacionalni park Paklenica i uživajte u ovoj romantičnoj ponudi na bazi 2 polupansiona za dvoje u Hotelu ili Villi Vicko! Iznenadite svoju bolju polovicu na najbolji mogući način.

Provedite savršen vikend u Starigradu, posjetite Nacionalni park Paklenica i uživajte u ovoj romantičnoj ponudi na bazi 2 polupansiona za dvoje u Hotelu ili Villi Vicko! Iznenadite svoju bolju polovicu na najbolji mogući način.

Ideja za romantični vikend

Prepustite se čarima mora, valova, zalaska sunca i sa voljenom osobom provedite romantični vikend nakon kojeg će biti teško zaboraviti nezaboravno! Starigradske plaže su po mnogima jedne od najljepših na Jadranu.

Ponuda će Vas očarati gostoprimstvom ljubaznih domaćina. Uživat ćete i u dvokrevetnoj sobi s balkonom i prekrasnim pogledom na more, uz romantičnu večeru i dalmatinske specijalitete...

Kako biste na najbolji mogući način osjetili čari ovog kraja, omogućili smo Vam i posjet NP Paklenica. Zbog svoje jedinstvene prirodne osnove, izuzetnih geomorfoloških oblika i veličanstvenih šuma, prostor Velike i Male Paklenice već je 1949. g. proglašen nacionalnim parkom. Osnovni razlog proglašenja ovog prostora nacionalnim parkom bila je zaštita najočuvanijeg i najvećeg šumskog kompleksa na području Dalmacije.

Nacionalni park Paklenica se prostire na površini od 95 km², na južnim obroncima Velebita, ispod najviših vrhova Vaganskog vrha (1757m) i Svetog brda (1753 m). Obuhvaća područje bujičnih tokova Velike i Male Paklenice, odnosno njihove prepoznatljive kanjone okomito urezane u južne padine Velebita, te širi okolni prostor. Na relativno malom području susreće se iznimno bogatstvo geomorfoloških pojava i oblika, raznolik biljni i životinjski svijet, atraktivni krajolici i netaknuta priroda. Raznolikost živog svijeta je uvjetovana klimatskim karakteristikama ali i bogatom i raznolikom geološkom prošlosti.

  

Program i cijena

Program uključuje:

- boravak u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe  na bazi 2
polupansiona (doručak, večera)
- romantičnu večeru sa dalmatinskim specijalitetima
- izlet u NP Paklenicu, ulaznice uključene
- parking i wi-fi

Cijene:
1.699,00 kn za 2 osobe u HOTELU VICKO ***
1.949,00 kn za 2 osobe u VILLI VICKO ****

O HOTELU I VILLI

Hotel Vicko smješten je u Starigradu Paklenici, udaljen 12 km od izlaza Maslenica s autoceste A1 i 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenicu. Hotel ima 58 postelja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s pogledom na more ili park. Classic sobe su opremljene TWC-om, klimatizacijskim uređajem, telefonom, televizorom s prijamom satelitskog TV programa i sefom. Maritime sobe uz osnovni sadržaj imaju i balkon s pogledom na more. Gostima hotela na raspolaganju su 24 sata čuvano parkiralište, mjenjačnica te plaža sa ležaljkama, suncobranima i tušem. Smještajnu ponudu hotela karakterizira HRVATSKI DORUČAK uz izvorna topla i hladna jela iz Slavonije, Zagorja, Istre, Like i Dalmacije.

Villa Vicko nalazi se na samoj obali mora, udaljena svega 50 m od hotela, sagrađena 2004. godine i kategorizirana sa 4 zvjezdice. Villa raspolaže sa 42 postelje u 2 hotelska apartmana i 16 soba. Sve sobe su klimatizirane, opremljene televizorom s prijamom satelitskog TV programa, balkonom i pogledom na more. Gostima su na raspolaganju 24 sata čuvano parkiralište, uređen vrt

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer