Provedite romantični vikend u Zadru, 3 dana s polupansionom za dvije osobe 1.360 kn

Paket uključuje: 2 polupansiona za dvoje u hotelu Mediteran; ulaznice za posjet Muzeju iluzija; korištenje hotelskog bazena; wi-fi i parking!

Paket uključuje: 2 polupansiona za dvoje u hotelu Mediteran; ulaznice za posjet Muzeju iluzija; korištenje hotelskog bazena; wi-fi i parking!

Grad Zadar - savršeno vikend odredište

Upišite Zadar u svoju turističku mapu i otkrijte grad čijem šarmu nećete moći odoljeti. Njegovo tisućljetno urbano postojanje učinilo ga je biserom Jadrana, a maštovit spoj drevne i moderne arhitekture, elegantne trgovine i muzeji, odlični barovi i restorani, nezaobilanim odredištem svakog putnika željnog istinskog odmora sa stilom.
Zadar ima bogato povijesno-kulturno nasljeđe kojim privlači ljubitelje kulture, a noću u ulicama, trendy kafićima i klubovima otkriva sav svoj mladenački žar.

 

Ne propustite posjetiti zadarsku instalaciju ˝Pozdrav Suncu˝. Pozdrav Suncu nalazi se u zadarskoj luci, na zapadnoj točki zadarskog poluotoka, neposredno uz Morske orgulje. S ovog se mjesta pruža pogled na Zadarski kanal, otoke i na zalazak Sunca, čija je ljepota u Zadru posebno poznata. Ovim zahvatom u obalni prostor, Zadar je dobio novo mjesto okupljanja, ali i turističku atrakciju.
Posjetite i morske orgulje, kojima za razliku od običnih orgulja pogonjenih mjehovima ili zračnim pumpama, energiju daje more, odnosno valovi. Nalaze na zapadom dijelu zadarske rive u neposrednoj blizini Pozdrava Suncu.
Svakako obiđite i simbol grada Zadra, Crkvu sv. Donata. Crkva je dugo izvan sakralne funkcije. Ima izvanredne akustičke karakteristike pa se u njoj već 50 godina održavaju glazbene priredbe poznatoga međunarodnog festivala srednjovjekovne i renesansne glazbe „Glazbene večeri u Sv. Donatu“.

  

Smještaj u hotelu Mediteran

Paket uključuje:

- 2 noćenja s polupansionom (doručak i večera) za dvoje u hotelu Mediteran;

- ulaznice za posjet Muzeju iluzija;

- korištenje hotelskog bazena;

- wi-fi i parking

Cijena paketa za dvije osobe: 1.360 kn

  

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer