Doživite zimu na Crikveničkoj rivijeri, 2 dana u Hotelu Marina za 357 kn

Pozdravite jesen uz plavetnilo mora iz hotela Marina Selce-Crikvenica. Pripremili smo Vam ponudu koja će Vam s jesenskim zrakama sunca izmamiti osmijeh na lice.

Pozdravite jesen uz plavetnilo mora iz hotela Marina Selce-Crikvenica. Pripremili smo Vam ponudu koja će Vam s jesenskim zrakama sunca izmamiti osmijeh na lice.

Ideja za savršen vikend

Započnite jesen kvalitetnim vikend odmorom na Crikveničkoj rivijeri, jednoj od najslikovitijih dijelova obale Jadranskog mora. Ako ste ljubitelj dugih romantičnih šetnji, onda je ovo savršeno mjesto na kojemu možete doživjeti jesen na moru. Najljepša šetnica na crikveničkom području, kako je mnogi opisuju, nastala je još ranih tridesetih godina 20.  stoljeća, a zbog mnogih zaljubljenih pogleda koje možete tamo sresti, dobila je naziv Ljubavna cestica. Ako ste avanturističkog duha dopunite svoj ugodan boravak na Rivijeri Crikvenica jednim od zanimljivih izleta u bližu i dalju okolicu. Unesite malo avanture u svoje dane odmora! Preporučamo, među ostalim, izlete turističkim brodovima, koji voze još i cijeli listopad.

 Smještaj

Od svog hotela želite vrhunski i luksuzan smještaj? Želite vidjeti more i čuti zvuk valova sa svoga balkona sobe? HOTEL MARINA SELCE pružiti će Vam ugodan san i romantičan pogled na more. Hotel je smješten uz more,na prekrasnoj Šetnici zdravlja koja povezuje dva turistička bisera Jadrana; Selce i Crikvenicu.

Idealan je za vikend odmor ili za obiteljski odmor, kongrese, seminare i wellness odmor! U hotelu možete zaplivati u bazenu, relaksirati se u sauni ili opustiti uz eterična ulja i masažu.

 

 Image result for božić

Ponuda uključuje:

-1 x noćenje s doručkom

-Papuče i ogrtač u sobi

- Piće dobrodošlice

-Neograničeno korištenje bazena

-Neograničeno korištenje fitnessa

-GRATIS 1 x 30 min saune

-GRATIS wi-fi 

-GRATIS parking

Cijena iznosi 357 kn po osobi.

*Akcija vrijedi od 14.10.-27.12.2017.

 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer