Nova godina 2018. u Krakowu! 5 dana autobusom 950 kn!

MAGIčNI KRAKOW - KRALJEVSKI GRAD, ROMANTIčAN KAO PARIZ, ZABAVAN KAO BRATISLAVA, PO MJERI KAO PRAG, GRAD ČAROBNE ATMOSFERE, GRAD MLADIH , GRAD BROJNIH BAROVA I PUBOVA, GRAD KOJI ćE VAS ODUŠEVITI

MAGIčNI KRAKOW - KRALJEVSKI GRAD, ROMANTIčAN KAO PARIZ, ZABAVAN KAO BRATISLAVA, PO MJERI KAO PRAG, GRAD ČAROBNE ATMOSFERE, GRAD MLADIH , GRAD BROJNIH BAROVA I PUBOVA, GRAD KOJI ćE VAS ODUŠEVITI

PROGRAM PUTOVANJA


1.dan. ZAGREB

Polazak autobusa u 20:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Noćna vožnja uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.
2. dan. KRAKOW, WIELICZKA

Dolazak u Krakow u jutarnjim satima. Panoramsko upoznavanje sa gradom. Fakultativni izlet u WIELICZKE- SREDNJOVJEKOVNI RUDNIK I MUZEJ SOLI u čijim se gornjim dijelovima nalazi muzej sa dvoranama koje su posvećene događajima i ličnostima iz poljske povijesti, umjetnine napravljene od soli, podzemna katedrala… Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada: TVRĐAVA BARBAKAN, CRKVA SV. FLORIJANA NA TRGU MATEJKI, FLORIJANSKA ULICA, GLAVNI TRG (Rynek Główny) – NAJVEĆI TRG SREDNJOVJEKOVNE EUROPE KOJIM DOMINIRAJU DVA TORNJA GOTIČKE KATEDRALE SV. MARIJE SA NAJVEĆIM GOTIČKIM OLTAROM U EUROPI, JEGLONSKO SVEUČILIŠTE SA GLAVNOM ZGRADOM COLLEGIUM MAIUS, BRDO WAWEL SA RENESANSNOM KRALJEVSKOM PALAČOM .... Noćenje.
3. dan. KRAKOW, AUSCHWITZ

Doručak. Fakultativni izlet u AUSCHWITZ i razgledavanje spomen muzeja koncentracijskog logora. Odlazak u WADOVICE - rodno mjesto IVANA PAVLA II. Odlazak na ALGA TRAVEL WELCOME PARTY Noćenje.
4. dan. KRAKOW NOVA 2018.

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i šetnju. Nastavak razgledavanja grada: ŽIDOVSKA ČETVRT KAZIMIERZ, u 15. st. jedna od najbogatijih židovskih četvrti u Europi, sa mnogim sinagogama.... Pripreme za novogodišnju noć. ALGA TRAVEL NEW YEAR'S PARTY u jednom od najboljih krakowskih barova/pubova uz DJ-a iz Zagreba ili na glavnom trgu i ulicama Krakowa. SRETNA NOVA 2018... Noćenje.
5. dan. KRAKOW, BRATISLAVA, ZAGREB

Kasnije ustajanje. Produženi novogodišnji doručak. Odlazak iz Krakowa. Nastavak vožnje prema Bratislavi. Dolazak u Bratislavu i razgled grada: TRG SLOBODE, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA, DVORAC, VRATA ST.MICHAELA, KATEDRALA ST.MARTINA, GLAVNI TRG, VJEČNICE, PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI TRG... Slobodno vrijeme do polaska. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

  Slikovni rezultat za krakow nova godina    Slikovni rezultat za krakow nova godina


CIJENA UKLJUČUJE
Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije (klima,TV,video,WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu po izboru, osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, stručno vodstvo i organizacija putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE
Ulaznice za pojedine objekte koji se posjećuju, WELCOME PARTY 30.12. – PUB - 5€, fakultativni izlet u Wieliczke-srednjovjekovni rudnik i muzej soli 10€ + ulaznica 84 PLN, fakultativni izlet u Auschwitz i Wadovice 16€, dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.


NAPOMENA
ALGA TRAVEL NEW YEAR’S PARTY 31.12. uz DJ-a iz Zagreba, šampanjac, PUB&BAR u centru – 20 €

FIRST MINUTE 950kn
1.050 KNREDOVNA CIJENA:
HOTEL JUNIOR KRAKUS TURISTIČKE KLASE ( APP 2+2, 2+3 TWC)

FIRST MINUTE 1.070kn
1.190 KNREDOVNA CIJENA:
HOTEL KRAKUS 3* ( svaka soba TWC)

FIRST MINUTE 1.390kn
1.490 KNREDOVNA CIJENA:
HOTEL CHOPIN 3* ( CENTAR ), HOTEL SYMPOZJUM 4*

FIRST MINUTE 1.550kn
1.590 KNREDOVNA CIJENA:
HOTEL CLASSIC 3*superior (STROGI CENTAR)

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer