Kako nam je bilo na 20. Sensa vikendu

20. jubilarni Sensa vikend je po prvi puta ugošćen u Sloveniji, prema našem mišljenju, u jednom od najljepših tamošnjih hotela, Boutique Hotelu Atlantida 5* u Rogaškoj Slatini.

20. jubilarni Sensa vikend je po prvi puta ugošćen u Sloveniji, prema našem mišljenju, u jednom od najljepših tamošnjih hotela, Boutique Hotelu Atlantida 5* u Rogaškoj Slatini.

20. Sensa vikend, 10.-12.11.2017.

Na 20. Sensa vikendu sudjelovalo je preko 80 polaznika koji su imali priliku uživati u bogotom i sadržajnom programu u Boutique Hotelu Atlantida 5*.

Novi luksuzni Atlantida Boutique hotel***** u centru Rogaške Slatine nazvan je po mitološkom otoku Atlantida koji se smatra čarobnim izvorom energije, mjestom mudrosti i kreposti.

Atlantida Boutique hotel, mjesto koje posjeduje umijeće uravnoteživanja zdravlja tijela, osjećaja, misli i duha, bio je idealna destinacija za organizaciju 20. Sensa vikenda.

Donosimo fotografije koje će dočarati djelić doživljaja iz Rogaške Slatine:

 

 

 

Osim u hotelskom bazenu, jacuzziju i sauni, polaznici su mogli uživati uz satove opuštanja, predavanja psihoterapeuta, yoga programe, radionice te meditacije,

Pet iskusnih predavača podijelili su svoje vještine sa polaznicima kroz programe relaksacije, yoge, kreativne vizualizacije te gong terapije. Održane su i kreativne radionice na temu: manifestacije želja, emocije i mršavljenja.
Polaznici su mogli uživati i u izletu u obližnji pogon i beauty centar kozmetike Afrodita.

 

 

Predavači i sadržaj

1. Učiteljica joge Senka Ljubić pobrinula se da polaznici otpuste grč svakodnevice. Vodila je  jogu nidru ili jogijski san te setove asana chakra flow i chandra slow..
2. Prof. Andrea Vidmar, NLP savjetnica, mental/wingwave/magic words coach te instruktorica theta healinga, održala je dvije radionice na teme: kreativne vizualizacije te manifestiranje želja.
3. Sensin suradnik Mirko Vragović, kroz satove relaksacije, svoje je predavanje posvetio razlozima naše neodlučnosti i manjku proaktivnosti kada je riječ o zdravim odlukama, odnosima i poslovnom životu.
4. Terapeutkinja zvukom Svetlana Vukić polaznicima je putem vođene meditacije, vibracija gonga i zvučnih zdjela pružila iskustvo unutarnje tišine i povezanosti s višim “ja”.
5. Dubravka Fazlić, life coach prema NLP i wingwave metodama, održala je radionicu “Što to hraniš? – Smršavite prepoznavajući svoje emocije”.

 

 

Ovu priliku koristimo za najavu proljetnog, 21. Sensa vikenda, koji će se održati u ožujku/travnju 2018. Uskoro možete očekivati informacije o novoj destinaciji idućeg Sensa vikenda.

Do sljedećeg susreta pratite portale Vikendplaner.info i Sensaklub.hr

Izvor fotografija sa 20. Sensa vikenda: Ivana Kaurloto

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer