Dovedite svoje tijelo do savršenstva po atraktivnim cijenamau fitness centru Forma!

Probni treninzi GRATIS! Fitness forma nudi mnoge zanimljivosti i akcije poput FIT prijatelja, Loyalty carda i fitness programa za seionre!

Probni treninzi GRATIS! Fitness forma nudi mnoge zanimljivosti i akcije poput FIT prijatelja, Loyalty carda i fitness programa za seionre!

O centru:

Centar se prostire na šesto kvadratnih metara, u kojih se smjestila moderno uređena teretana obogaćena cardio programom, a tu su i dvorane za grupne treninge i borilačke sportove.

Forma se nalazi u najužem centru grada, Hebrangova 21, blizu HNK.

Fitness je opremljen sa 40 vrhunskih fitness sprava  (Gym 80, Life fitness, Tamahawk, Reebok), od toga 15 cardio sprava.
Pored vrhunske fitness opreme fitness centar Forma odlikuje ljubazno osoblje, priznati instruktori fitnessa i grupnih programa, širok izbor grupa  te povoljne cijene sa posebnim pogodnostima za tvrtke.
Grupni programi prilagođeni su svakome, bez obzira da li ste početnik ili profesionalni sportaš .

 

Image result for fitness forma  Image result for teretana fitness forma


U 2013. godini otvorili smo novu poslovnicu. Fitness centar Forma Factory – Martićeva 17 ( 200m2) je centar prilagođen  i specijaliziran za grupne programe i individualne treninge.
Centar u ponudi ima najnovije fitness programe kao što su Forma drill, Pump, Piloxing,Piyo,Tabaa,Fit boks,Pilates,Senior fitness,Booty Core .. .
Ovdje nema sprava za vježbanje već mnogo raznih pomagla poput  girji, medicinskih lopti, gimnastičkih karika, trx-a, pliometrijskih kutija.....i uz pomoć tih rekvizita naši treneri pomažu da zaradite i izgradite sasvim novo tijelo.
Ako prvi put vidite sprave za vježbanje i ne znate gdje biste i što biste s njima, obratite se trenerima. Oni znaju sve i budnim okom prate vaše pokrete.
Treneri su iskusni i educirani i uvijek se trude vaš trening učiniti još zanimljivijim. Radite li krivo, ispravit će vas. Švercate li se prijekorno će vas pogledati. Ali kad ne ide,ne ide. Bitno da se trudite i rezultati će doći. I zato dođite i zaradite svoje novo tijelo i nemojte da vam i ovogodišnji odabir kupaćih kostima predstavlja noćnu moru. Na trening!

 Detaljne informacije o programima i cijenama pogledajte ovdje.

Očekuju Vas mnoge akcije, a uskoro dolazi i naradna igra u kojoj možeš osvojiti 1 mjesec besplatnog treniranja u fitness centru Forma!

Prati naš portal! :)

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer