Hotel&Gastroteh 21.02. - 25.02.2018. Zagrebački velesajam

10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme

10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme

O sajmu


Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu tradicionalno se održava HOTEL & GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.

"Sljubljivanjem" sajmova Nautike i Hotel & Gastroteh izgradili smo zaokruženu cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije.

Na jednom mjestu povezujemo sve proizvođače, distributere i izlagače koji kroz nautiku i gastronomiju mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.

HOTEL&GASTROTEH pored uređaja, opreme, tehnologija i proizvoda vezanih uz Ho-Re-Ca djelatnost, hrane, pića i gastronomskih inovacija, ove godine oplemenjen je ponudom vina domaćih vinara, uz brojne prezentacije i degustacije. 

Početak godine vrijeme je kada se ugostitelji i hotelijeri intenzivno pripremaju za turističku sezonu stoga je ovaj sajam izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.
 
Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki  iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje sudjelovanje potvrdili su i izlagači iz: Belgije, Bugarske, Češke, Francuske, Njemačke, Italije, Slovenije, Srbije, Luksemburga i Hrvatske.

Više detalja pronađite ovdje

Vikend Planer