BOGATO FILMSKO OSVJEŽENJE U LIPNJU NA NOVOJ TV

Sjajne akcije, napeti trileri i urnebesne komedije adut su filmskog programa u lipnju Ovoga lipnja Nova TV donosi pravo filmsko osvježenje za vruće dane! Brojne TV premijere, sjajna filmska ostvarenja i zvučni naslovi gledatelje Nove TV će kroz cijeli lipanj sasvim sigurno prikovati uz male ekrane.

Sjajne akcije, napeti trileri i urnebesne komedije adut su filmskog programa u lipnju Ovoga lipnja Nova TV donosi pravo filmsko osvježenje za vruće dane! Brojne TV premijere, sjajna filmska ostvarenja i zvučni naslovi gledatelje Nove TV će kroz cijeli lipanj sasvim sigurno prikovati uz male ekrane.

Sjajne akcije, napeti trileri i urnebesne komedije adut su filmskog programa u lipnju
Ovoga lipnja Nova TV donosi pravo filmsko osvježenje za vruće dane! Brojne TV premijere, sjajna filmska ostvarenja i zvučni naslovi gledatelje Nove TV će kroz cijeli lipanj sasvim sigurno prikovati uz male ekrane. Mel Gibson, Bruce Willis, Angelina Jolie, Kevin Spacey, Demi Moore, William Levy, Michael Douglas i Sarah Jessica Parker samo su neki od brojnih glumaca koje ćemo moći pratiti ovoga lipnja u filmovima na programu Nove TV.
Sjajnog Jasona Stathama gledat ćemo u ulozi nekompromitiranog policajca mirovnih snaga UN-a koji češlja ulice Londona u potrazi za nezaustavljivim i nemilosrdnim Weissom u TV premijeri napete akcije 'Bez kompromisa'. Ljubitelji akcije uživat će i u TV premijeri filma 'Velika igra' sa Samuelom L. Jacksonom u glavnoj ulozi. Mela Gibsona moći ćemo gledati kao glavnog junaka u akcijskoj TV premijeri 'Zaštitnik' u kojem glumi moto-odmetnika koji je svojevremeno gulio u zatvoru, a sada pod svaku cijenu želi zaštititi svoju djevojčicu i napokon učiniti pravu stvar.
Akcije neće nedostajati ni u nagrađivanom filmu 'Dobar posao u Italiji' s Markom Wahlbergom, Edwardom Nortonom, Jasonom Stathamom i Charlize Theron u glavnim ulogama. U ovoj napetoj akciji grupa kradljivaca je nakon obavljene pljačke isplanirala pomoću najveće prometne gužve ikada stvorene u Los Angelesu izvesti spektakularan bijeg. U lipnju ćemo moći vidjeti i film o jednom od najpopularnijih junaka svih vremena, 'Superman: Povratak' s Brandonom Routhom i Kevinom Spaceyjem, koji je osvojio čak pet nagrada Saturn i bio nominiran za Oscara u kategoriji za najbolje vizualne efekte. Legendarnog Brucea Willisa moći ćemo gledati u filmu 'Pljačkaši' u kojem skupina FBI-jevih agenata pokušava istražiti veliku pljačku banke, a tada postaje jasno da se radi o zavjeri većih razmjera nego što su isprva pretpostavili. Hollywoodsku ljepoticu Angelinu Jolie u filmu 'Salt' gledat ćemo kao tajnu agentica CIA-e, koja se prisegom obvezala na dužnost i čast domovini. Nakon što je optužena da je ruski špijun, daje se u bijeg kako bi očistila ljagu sa svog imena i napokon dokazala svoju odanost. Ljubitelji akcije uživat će u filmu 'G.I. Joe: Povratak'  s Dwayneom Johnsonom i Channingom Tatumom,  u kojem će američki vojnici pokušati maknuti zlog neprijatelja s vlasti jednom zauvijek i tako spasiti svijet od propasti. Također, lipanj donosi i fantastične trilere,  a uživat će i ljubitelji humora uz brojne vrhunske naslove.