×

22 Jump Street, pogledajte kako je sniman

Život na američkom koledžu upravo je onakav kakvim ga svi zamišljamo: potpuno otkačen! Predstavljamo vam ekskluzivni prilog o snimanju akcijske komedije godine - „22 Jump Street“!
Add to my plan
Print
Send inquiry

NAJAVA HIT FILMA

„Kada smo obilazili fakultete kako bismo istraživali za snimanje, ispostavilo se da je život na njima upravo onakav kakav većina i misli“, izjavili su redatelji Phil Lord i Chris Miller prilikom snimanja svoje akcijske hit komedije „22 Jump Street“ u kojoj se Channing Tatum i Jonah Hill po drugi puta nalaze na super-tajnom zadataku. Ovaj puta njih dvojica umjesto u srednju školu infiltrirat će se u na lokalni fakultet kako bi ušli u trag dilerima nove opasne droge koja se ubrzano širi njihovim gradom.

Za razliku od prvog nastavka, u akcijskoj komediji „22 Jump Street“ očekuje nas puno više eksplicitnijih psovki, golotinje, humora, ali i spektakularnih akcijskih sekvenci. Djelić toga što nas očekuje možete pogledati u ovom dvo i pol minutnom prilogu o snimanju filma koji vam ekskluzivno predstavljamo. 

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Hill) i Jenka (Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo. Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopće došli na fakultet – već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila.

Kao i prvi nastavak i „22 Jump Street“ režirali su Christopher Miller i Phil Lord, a uz Tatuma i Hilla u filmu glume i Ice Cube, Dave Franco, Peter Stormare, Amber Stevens i mnogi drugi. Kritika i publika najviše su hvalili fantastičnu kemiju dvojice glavnih glumaca, što nije čudo budući su Tatum i Hill dugogodišnji prijatelji u privatnom životu pa su svoj odličan odnos iza kamere prenijeli i na velike ekrane.

VIDEO


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com