×

3. izdanje Drive in kultura najveća do sada 27. i 28. svibnja 2022 u 21 sat. na parkiralištu Hale V Tehničkog muzeja u Zagrebu

Poseban doživljaj gledanja filmova pod vedrim nebom u komforu vlastitog automobila ove će godine moći iskusiti svi koji se za vikenda 27. i 28. svibnja zateknu u Zagrebu. U petak gledate kratki film Mikrokazeta – najmanja kazeta koju sam ikad vidio  i film Najgora osoba na svijetu. Subota je prilagođena najmanjim sa filmom. Ako se pitate gdje vam uvijek nestaje po jedna čarapa iz para ili tko su pak neparožderi, odgovor potražite u subotu uz film Neparožderi!

 
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA i LOKACIJE KINA NA OTVORENOM POGLEDAJTE OVDJE 

Prva postaja – Sisak
Prvo okupljanje filmoljubaca i njihovih limenih ljubimaca zakazano je za petak i subotu 6. i 7. svibnja 2022. u Sisku, na parkiralištu Park&Ride na kojem će program oba dana početi u 21 sat.Filmski petak rezerviran je za odrasle posjetitelje, a na repertoaru će se naći dva sjajna i odvažna filmska ostvarenja. Program otvara rad jednog od najuspješnijih redatelja mlađe generacije, pripadnika splitskog novog vala Josipa Lukića. Riječ je o kratkometražnom filmu Južno voće.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2023. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com