×

A perfect weekend at the Quiet Corner *** 2 nights from 900 HRK / two persons

A perfect weekend at the Quiet Corner *** 2 nights from 900 HRK / two persons
In the heart of the Gacka Valley hotel is situated Quiet Corner that will surely delight its gastronomic delights, and sightseeing spots that you can visit in the vicinity ...
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Hotel Mirni Kutak***

Posjetite srcr Gacke doline i uživajte u gastronomskim specijalitetima ovog kraja i internacionalne kuhinje. Ukoliko želite provesti odmor u ovom kraju, preporučamo vam smještaj i preporučujemo višednevne izlete i zabavu.

 
Hotel Mirni kutak opremljen je sa 31-om modernom sobom (66 ležaja), klimatiziranim prostorijama, a na raspolaganju u svakoj sobi vam nudi mini-bar, telefon, tv sa satelitskim programima, besplatni Internet, itd. Objekt raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama te sa dva apartmana. Restoranska kuhinja raspolaže sa internacionalnom i ličkom kuhinjom što dokazuje dodjela priznanja za izbor 100 vodećih hrvatskih restorana.

Restoran Mirni kutak svoju kvalitetu temelji na 21-godišnjem iskustvu i nalazimo se među 100 vodećih restorana u Hrvatskoj. Restoran se nalazi u blizini više lovišta na ptice, srednju i krupnu divljač, te u blizini rijeke Gacke koja je svjetski poznata po čistoći i sportskom ribolovu.
Prilikom vašeg posjeta preporučujemo posjet izvorima Gacke, Mlinicama, muzejima i arheološkim nalazištima, utočištu za mlade medvjede u Kuterevu, posjet svetištu Majke Božje od Krasna, te skijalištu u Krasnu.
Za ljubitelje sportskih letjelica, nalazimo se 3 km od sportskog aerodroma.

Hotel je okružen s tri nacionalna parka: 25 km od NP Sjeverni Velebit, 60 km od NP Plitvička jezera, 100 km od NP Paklenica 40 km od mora i kupališta, a svega smo 5 km od silaska Otočac s autoputa.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com