×

Albatros apartment has everything you need for a perfect weekend in Zagreb

Albatros apartment has everything you need for a perfect weekend in Zagreb
Albatros Apartment Zagreb is located in Dubrava, near Maksimir park, at University Hospital Dubrava. The apartment is new, modern furnishings for a holiday, short-term and more days. All guests are offered excellent comfort and privacy in our area.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Opis apartmana
Albatros apartman ima 44m2. Sastoji se od manjeg predsoblja, prostrane kupaonice, spavaće sobe, prostorije za dnevni boravak i kuhinje. U skopu apartmana su i dva balkona s lijepim pogledom na okolicu. Soba za dnevni boravak sastoji se od dijela za odmor s udobnom kutnom garinturom (razvlačenje u ležaj za 2 osobe) i televizorom s velikim izborom programa. Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima, štednjakom s pećnicom, kuhalom za vodu, hladnjakom sa zamrzivačem, kompletom posuđa i dijelom za blagovanje.

Spavaća soba je komforna, prostrana i prozračna, s krevetom dimenzija 160x200 cm, noćnim ormarićima sa svjetiljkama i budlicom, prostranim ormarom te pomoćnim stolićem i stolicama. Iz spavaće sobe izlazi se na dugački balkon s lijepim pogledom na miran zeleni vrt.

Prostrana kupaonica opremljena je velikom kadom s tušem, umivaonikom, toaletom, perilicom rublja, radijatorom za sušenje rublja, osvjetljenim kupaonskim ormarićem s električnom utičnicom za brijač i sušilo za kosu. U predsoblju se nalazi veliki ugradbeni ormar za odlaganje odjeće i obuće, s priloženim papučama.

Apartman je opremljen TV prijamnikom (flat screen TV), kabelskim i Wi-Fi pristupom internetu, prijenosnim radio prijamnikom, glačalom i daskom za glačanje, sušilom za rublje, sušilom za kosu, usisavačem, i dodatnim sklopivim krevetom za djecu.
Apartman ima privatno parkirno mjesto u dvorištu zgrade.
Kućni red je standardiziran i nalazi izvješen u apartmanu. 

Lokacija apartmana
Apartman se nalazi u neposrednoj blizini trgovačkog centra Garden Mall, okretišta tramvaja u Dubravi, Kliničke bolnice Dubrava, Stadiona Maksimir, Parka Maksimir i gradskog Zoološkog vrta. U blizini su također Ekonomski fakultet i Fakultet agronomije i šumarstva.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com