×

"Aut" u Maloj sceni - prepoznatljivo različita predstava 22. rujna u 20 sati i 23 . rujna u 18 sati

Mala scena sezonu počinje s predstavom koja zaista predstavlja naš slogan "prepoznatljivo različiti". 23. rujna 2021. godine donosimo vam praizvedbu predstave "Aut" Paška Vukasovića i Ivane Vuković kojom nastavljamo naš ciklus društveno odgovornih predstava za mlade! Ulaznice za prvu javnu izvedbu 2. listopada također su već u prodaji!

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

"Ideja za predstavu “Aut” dominantno je rođena je kroz dvije životne situacije koje su se dogodile u relativno kratkom vremenskom periodu. Upoznavanje i druženje sa Matejem, koji je apsolutni genijalac u području filma i kazališta, a koji je osoba s poremećajem iz spektra autizma te čitanje romana “Neobičan događaj sa psom u noći”.

Razmišljanja sam kako je primarna nit vodilja kazališta razbijanje predrasuda i poticanje kritičkog promišljanja.
Sam proces rada na predstavi bio je uistinu drukčiji od bilo čega dosadašnjeg.  Svjestan sam činjenice kako svaka buduća izvedba “Auta” nosi nešto novo, drugačije i neočekivano. Upravo je to najveća ljepota i vrijednost ove predstave za djecu i mlade, ali i one nešto starije."

"Aut" će biti jedna od onih predstava koje ćete i vi i vaša djeca nositi sa sobom. Koja će vam kroz otkrivanje nekog nepoznatog otkriti - vas. "Aut" je priča o svima nama. O nestrpljivosti, nerazumijevanju, pretpostavkama, podrazumijevanju i "normalnom". "Aut" je neočekivano iznenađenje koje kroz priču jednoga otkriva - sve.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com