×

Beats&Bites streetfood festival za mlade . od 6. do 15. lipnja na Mažuranićevom trgu u Zagrebu

Beats&Bites festival je poznat po  svojim brojnim aktivnostima i muzičkom tematskom programu, kao i  vrhunskoj ponudi streetfood specijaliteta., Osam  ugostitelja ove godine donosi još bogatiji izbor delicija. koje  će se predstaviti s raznovrsnom i zanimljivom gastronomskom ponudom, koja će uključivati najpoznatije svjetske streetfood zalogaje poput azijskih bunsa, američkih burgera i smash burgera, meksičkih tacosa, argentinskih empanada islično.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Ono što Beats&Bites razlikuje i izdvaja od drugih jest da to nije isključivo streetfood festival, već i mjesto za razne sportske i zabavne aktivnosti. Organizatori su ove godine pripremili najbogatiji zabavni i sportski program do sada, a na programu će se naći sportski kviz i kviz općeg znanja, wine&paint radionica, beer pong turniri, street art izložba, turniri u beli i modni buvljak, a gosti će se svakodnevno moći okušati i u stolnom nogometu te stolnom tenisu. Sve aktivnosti osmišljene su tako da svatko pronađe nešto za sebe i uživa u danima ispunjenim smijehom i dobrim društvom.

Svake večeri, festival će posjetiteljima pružiti priliku za ples i dobru atmosferu uz tematski muzički program mladih domaćih DJ-eva pa ćemo tako moći uživati u latino, pop, trap, RnB i drugim ritmovima u ljetnim noćima pod otvorenim nebom.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com