×

BIPA - zadovoljstvo kupaca na 1. mjestu!

BIPA je prodavaonica proizvoda za osobnu njegu i brigu o kućanstvu.U BIPA prodavaonicama možeš pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom, a sve to po vrlo povoljnim cijenama.
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

BIPA

Upravo zato, BIPA se neprestano trudi udovoljiti svim željama svojih kupaca. To dokazuje i široka ponuda proizvoda koji se mogu pronaći na BIPINIM  policama. Između gotovo 8000 artikala međunarodnih marki, svatko tko zakorači u BIPA svijet zasigurno će pronaći ponešto za sebe.

BIPA misli na sve – na žene, muškarce, djecu, kućne ljubimce i na dom.

Tako se u asortimanu BIPE nalaze brojni poznati brandovi visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L'Oréal Paris, Max Factor, deBBY i Bourjois.

Pored spomenutih međunarodnih brandova, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda kako bi im kupnju učinila još vedrijom i povoljnijom.

U BIPINE vlastite robne marke ulaze sljedeće linije dekorativne kozmetike - LOOK BY BIPA, iQ COSMETICS, b.pretty i little Girl.

Razgranata mreža preparata linije MY ispletena je od nekoliko programa: MY dent, MY body, MY hair, MY face te MY man.

Osim kozmetike, BIPA je u svoje robne marke uvrstila i brand B.STYLED čiji asortiman obuhvaća kvalitetne najlonke i čarape.

No, ponuda BIPE ne završava tu!

Uz pomoć BIPA FOTOSHOP-a i novog DigiFilm Makera digitalne fotografije vrhunske kvalitete na premium fotopapiru izrađuju se u trenu po najpovoljnijim cijenama.

Kako bi nagradila vjernost svojih klijenata, BIPA im nudi korištenje BIPACard kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

Drogerija BIPA dio je REWE Austrija-grupacije.

Spomenuta grupacija dio je međunarodnog REWE koncerna koji je jedan od vodećih trgovačkih koncerna.

Srž BIPINE poslovne filozofije sadržana je u samom orginalnom nazivu „BILLIG PARFÜMERIE“ - što znači „povoljna parfumerija“.

BIPA poslovnice pronađite ovdje


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com