×

Bogata ponuda i prva ljetna kava u Makarskoj, hotelu Park 4* samo 550 kn po osobi,

Iskoristite ovu posebnu ponudu i provedite vikend u luksuznom hotelu Park, Makarska za samo 532 kn po osobi! Hotel Park Makarska nalazi se u neposrednoj blizini plaže, te ćete kroz cijeli boravak uživati u suncu i moru.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Ideja za savršen vikend:

Makarska je smještena u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s  jugoistoka rtom Osejavom, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petrom. 
Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih i prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. 
Zahvaljujući turizmu, danas Makarska osuvremenjuje infrastrukturni, gospodarski, zdravstveni, turističko-ugostiteljski, športsko-rekreativni i kulturni sustav. 

Grad Makarsku preporučamo kao TOP destinaciju za ispijanje ljetnih kava na moru. Gradska šetnica, koja obiluje restoranima i lokalima je idealno mjesto za uživanje u vrhunskom pogledu.

  

Aranžman na bazi polupansiona uključuje:

Cijena 1 polupansiona po osobi iznosi 550 kn.

- Smještaj u komfornim, luksuzno i moderno uređenim sobama s balkonom,
- Korištenje ogrtača tijekom boravka,
- Ulaz u Beauty & Spa zonu uz neograničeno korištenje bazena, whirlpoola
i fitness teretane,
- Korištenje terase za sunčanje sa vanjskim bazenom,
- Kava i kolač, voće i boca vina 0,75 u sobi po dolasku u hotel,
- Ulaz na hotelsku plažu (5m od hotela) i besplatne ležaljke na plaži,
- Besplatni WiFi u sobi i prostoru recepcije

Do moderno namještenih soba može se stići dizalom sa staklenim stijenama iz kojeg se pruža panoramski pogled na more. Hotelska terasa nudi pogled na more, a proteže se do hotelskog bara gdje gosti mogu uživati ​​u svježe iscijeđenim sokovima, raznim koktelima i domaćim slasticama. Gosti mogu kupiti poklone i suvenire u trgovini za poklone koja se nalazi u okviru objekta.

U Makarskoj i okolici gosti mogu uživati u raznim sportovima, uključujući slobodno penjanje, planinarenje, ronjenje, surfanje i padobrnsko jedrenje. Svakako posjetite čuveni kamen Brela, nedaleko od Makarske u mjestu Brela, koji će vas očarati svojom prirodnom ljepotom.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com