×

City centar one west, shopping centar sa besplatnom dječjom igraonicom!

Osim što nudi bogatu ponudu svjetski poznatih brendova i cijenjenih domaćih marki, City Center one Zagreb West ugodno je mjesto za druženje i zabavu u restoranima i kafićima...

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

O CENTRU


City Center one Zagreb West, otvoren u jesen 2006., bio je prvi klasični shopping mall u Hrvatskoj. U njemu se prvi put hrvatskoj javnosti na jednom mjestu predstavljaju mnoge poznate kuće, kao što su Peek&Cloppenburg, L’Occitane, Hervis, Müller, New Yorker, s.Oliver, Bata, Swarovski, a nešto kasnije i C&A, Humanic, Douglas, Aldo i mnogi drugi.

Obiteljima je na raspolaganju obiteljski parking veličinom prilagođen njihovim potrebama, baby room i dodatni dječji sadržaji u prostoru malla.

Besplatna dječja igraonica Kid’s Jungle namijenjena je djeci od 3 do 12 godina, a u njoj vaši najmlađi mogu uživati i u najzabavnijim proslavama rođendana. Očekuju vas i brojne korisne usluge, poput frizerskog salona, nail bara, autopraonice, kemijske čistionice i mjenjačnice. Otkad se provode ankete i istraživanja tržišta, City Center one Zagreb West kod kupaca i partnera iz godine u godinu postiže najbolje ocjene, a građani Zagreba nekoliko puta su ga proglasili najboljom shopping destinacijom!

Sve o popustima u City centru West pogledajte ovdje.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com