×

Cloof Inkspot, Barbeque, Peppadew, Eqyptian dukkah...Južna Afrika

Cloof Inkspot, Barbeque, Peppadew, Eqyptian dukkah...Južna Afrika
Želite li probati nešto novo, egzotično ovo je pravo mjesto za to!!!
Add to my plan
Print
Send inquiry

OKUSI JUŽNE AFRIKE

Tvrka Dignite Grupa d.o.o je nova na našem tržištu i njihove proizvode možete pronaći tek u nekoliko restorana u Zagrebu. Kvaliteta njihovih proizvoda, inovativnost okusa te neobičnost garancija je njihova uspjeha.
Proizvodi: različite vrste vina, kao što su Pinotage, Shiraz, Cabernet Sauvignon, pjenušavi Pinot Noir i Porto. Peppadew pikantne papričice i umaci raznovrsni su poput kanape sendviča, izvrstan su nadjev za pizzu, ili glavni sastojak predjela ili glavnog jela. NoMu umaci i začini dodatno će obogatiti okus svake hrane, a NoMu vruću čokoladu možete konzumirati kao piće ili u različitim desertima.Od Walters Nougat proizvoda izdvajamo nugat štangice koje se naprosto tope u ustima. Mogu biti voćne ili okusa orašastih plodova , te se mogu konzumirati same ili u desertima (kao npr. uz sladoled). Tu su još i Angel keksi u kojima možete uživati uz vašu omiljenu kavu.

Iako ih još ne možete pronaći na policama dućana, ljubazno osoblje tvrtke Dignitet Grupe d.o.o rado će udovoljiti vašim nepcima i uputiti vas na svoja prodajna mjesta. VIŠE


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com