×

CREED III, novi film Michaela B. Jordana možete od danas pogledati u kinima

Ovo je film koji treba gledati na velikom platnu! Borbe, akcija - želite to vidjeti izbliza i osobno, želite osjetiti svaki udarac, čuti svaki udarac, vidjeti svaku kap znoja i kap krvi. Ovo je film koji će vas nasmijati, rasplakati i razveseliti! Želim da svi odu iz kina osjećajući se dobro.

Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

Jordan je prilikom promocije filma pojasnio motive i koju je poruku želio prenijeti publici:  Htio sam da moj film odražava lekcije koje sam naučio u životu. Lekcije o tome da budemo ljubazni jedni prema drugima, ali najviše prema sebi. Većina nas nije naučena na to. Želio sam da se moj film također pozabavi pitanjima toksične muževnosti i onoga što se događa kada se ne suočite sa svojom prošlošću, kada ne pričate o svojoj traumi i boli i ne radite na iscjeljenju.

Oprost je glavni dio svakog sukoba jer je to jedini način da prevladate ono s čime se suočavate, a suočavanje sa samim sobom na stvaran način je način na koji napredujete u iscjeljenju. U središtu filma "Creed III" je oprost. Opraštanje sebi i drugima. Bez obzira tko ste ili kakve su vaše okolnosti, možete prevladati svoju prošlost, možete prevladati svaku prepreku.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com