×

D'oliva SKIN IN BALANCE - snaga prirode! Maslinovo ulje & urea!

D'oliva SKIN IN BALANCE - snaga prirode! Maslinovo ulje & urea!
Stručnjaci u laboratoriju Dr. Theiss-a primjenjuju znanstveno dokazne rezulate na području njege kože uz pomoć čistog maslinovog ulja. Pouzdajte se u pomoć i snagu prirode!
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

O PROIZVODU

Sve više ljudi susreće se s problemom suhe kože, osobito u zimskim mjesecima. Simptomi su, ovisno o stupnju, od osjećaja napetosti, hrapavosti, peckanja pa do ljuštenja, crvenila i napuknuća kože. Sve je to često povezano I sa svrbežom.

Funkcija barijere koju koža ima kao zaštita od vanjskih utjecaja narušena je. Time je sklonija infekcijama i na vanjske podražaje (hladnoća, izlaganje suncu, uporaba alkalnih sapuna, uska odjeća) reagira osjetljivo. Kod osobito teških slučajeva može nastati čak i neurodermitis, atopični ekcem.

Posljedice su zatezanje kože, ljuštenje, crvenilo i kronični nedostatak vlage. Koža gubi sjaj, ljušti se i puca, njena je površina gruba i hrapava.

Suhoj je koži potrebna vlaga. Da bi se osigurala ravnoteža vlage u koži, neophodni su tzv. čimbenici zadržavanja vlage poput uree. Ali i lipidi koji osiguravaju finu povezanost između stanica i intaktnost kožne barijere te sprečavaju gubitak vlage. Suhoj koži nije dovoljno samo vratiti lipide, potrebno ju je potaknuti da ih počne sama ponovno proizvoditi.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com