×

Disneyjev hit Krš i lom u kinima

Disneyjevog kino rekordera „Krš i lom“ toplo preporučamo za pogledati! Ralph preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre, kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.
Add to my plan
Print
Send inquiry

INFO

DISNEYJEV HIT „KRŠ I LOM“ PRETPREMIJERNO U SVIM KINIMA VEĆ OVOGA VIKENDA!

Iako u redovnu kino distribuciju kreće od 10. siječnja, Disneyjevog kino rekordera „Krš i lom“ domaća publika može pogledati već danas!

Novi animirani dragulj iz studija Disney u SAD-u se započeo prikazivati u kinima još prošle godine, a u prvom vikendu odmah je srušio rekord najboljeg kino otvaranja nekog Disneyjevog filma sa zaradom od 49,1 milijun dolara! Film je do danas u SAD-u zaradio preko 175 milijuna dolara, a uz još dodatnih 100 milijuna u ostatku svijeta trenutačna zarada ovog animiranog blockbustera iznosi preko 275 milijuna dolara! „Krš i lom“ se pretpremijerno u hrvatskim kinima može pogledati već od četvrtka, 3. siječnja na po jednoj 3D projekciji dnevno u Cineplexx i CineStar kinima.

Već umoran od konstantnog života u sjeni Fix-It Felixa, „junaka“ njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava situaciju, Ralph se nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.

Na svom putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igrice „Hero's Duty“, ali nakon što slučajno pusti opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnoj arkadi, svijet male i živahne Venelopu von Schweetz iz igrice „Sugar Rush“ bit će najviše ugrožen. Hoće li Ralph ostvariti svoj san i spasiti dan prije nego bude prekasno? 

„Krš i lom“ režirao je dobitnik prestižne nagrade Emmy Rich Moore, a sinkroniziran je na hrvatski jezik. Među glumcima koji su posudili svoje glasove u još jednoj fantastičnoj Disneyjevoj sinkronizaciji svakako moramo izdvojiti Vedrana Mlikotu kao Ralpha, Sandru Hrenar kao Venelopu, Ronalda Žlabura kao Feliksa, Anu Begić kao narednicu Calhoun i Ozrena Grabarića kao Kralja Bombončića.  

Animirani hit „Krš i lom“ u svoju službenu kino distribuciju u domaća kina kreće 10. siječnja!

Saznaj više...


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com