×

DM-Tu sam čovjek-tu kupujem!

Internacionalno uspješan dm-drogerie markt je jedan od najvećih drogerijskih lanaca u srednjoj i jugoistočnoj Europi. 1973. otvorena je prva dm prodavaonica u Njemačkoj (Karlsruhe), 1976. prva dm prodavaonica u Austriji (Linz), a 1996. prva dm prodavaonica u Hrvatskoj (Zagreb).
Add to my plan
Print
Send inquiry
Listaj

O DM-u

Gospodarski uspješan
U poslovnoj godini 2016./2017. dm je u Hrvatskoj ostvario promet od 2,1 milijardi kuna, dok je cijela dm grupa ostvarila promet od 10,259 milijardi eura.

Zadovoljni djelatnici
Trenutno je u hrvatskim prodavaonicama i upravno-distributivnom centru u Zagrebu zaposleno oko 1.400 djelatnika. Cijeli koncern zapošljava 59.046 djelatnika. 

„Misija dm-a oduvijek je bila prepoznati potrebe naših sugrađana. Zato smo dvadesetu obljetnicu svog poslovanja u Hrvatskoj odlučili proslaviti sa svojim sugrađanima, pružajući podršku projektima koji doprinose razvoju zajednice u kojima djelujemo. Ponosni smo što možemo podržati projekte koji će doprinijeti usvajanju zdravih životnih navika naših najmlađih sugrađana, a kojim još jednom potvrđujemo svoju opredijeljenost društveno odgovornom poslovanju“, Mirko Mrakužić, direktor dm Hrvatska

Broj 1 za kupce
Asortiman dm-a obuhvaća više od 20.720 drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila i sezonskih proizvoda. Od toga je broj hrvatskih proizvoda 957. Širok izbor drogerijskih artikala upotpunjen je s 26 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorije asortimana. Značajnu razliku u ponudi čine prvenstveno prirodna kozmetika i zdrava hrana. U 15 dm prodavaonica u Hrvatskoj kupci mogu pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova te dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda.  

„Prema posljednjem istraživanju Ipsos Pulsa, u odnosu na trgovačke lance, drogerije i specijalizirane prodavaonice dm je najprepoznatljivija prodavaonica. 59 od 100 ispitanika prvo spomene dm kada ih se upita kojih prodavaonica  proizvoda za osobnu njegu i higijenu, proizvoda za brigu o kućanstvu te kozmetičkih proizvoda se mogu sjetiti.“ , Mirko Mrakužić, direktor dm Hrvatska

DM prodavaonice možete pronaći ovdje

" Dobre cijene u svako vrijeme " pogledajte ovdje.


Add to my plan
Print
Send inquiry

2024. © vikendplaner.info   info@vikendplaner.info   Maksimirska 109, Zagreb

Icons made by Freepik from www.flaticon.com